Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fajne teraz czasy , że można być singlem do śmierci

Polecane posty

Gość gość

Jak się nie ma odpowiedniego kandydata/ki do poważnego związku, małżeństwa to nie trzeba brać byle przymuła lub wieśniary bo ludzie we wsi żyć nie dadzą :D:D

Gość gość
yebać system !

Gość gość
miasta to wylęgarnia zwyrodniałej patologii w których handlują kobietami z muzułmanami :)

Gość gość
takich miałam byłych, ze sie cieszę, ze nie zaciazylam ani , ze nie ma parcia na ślub

Gość gość
takie teraz czasy, ze na starosc samemu /ej sie zostanie i jak czlowiek bedzie mial szczęście to zdechnie szybko, we snie, ale na ogół zdychac bedziemy w strasznych męczarniach w samotności - takie oto czasy..zajeabiscie fajne..nie ma co..:O

Gość gość
22:06 Bedą przedłużać nasza starość i zdychanie w szpitalach.

Gość gość
W przypadku kobiet to nie działa, właśnie niedawno miejscowy szpicel który wszędzie się za mną wlecze, wyryczał mi całą swoją nienawiść do mnie, bo jestem singielką.

Gość gość
no chyba ze wprowadzą do aptek "zestaw eutanazyjny" ze jak ktos juz nie bedzie mial siły zrobic koło siebie, czyli czynności samoobslugowe to kupi w aptece taki zestaw z pabulonem albo cos i umrze we wlasnym łóżku we snie, zwłoki zabiorą i koniec pieśni..no bo cos będa musieli zrobic z tym problemem starych ludzi, zeby jakoś godnie odeszli pomimo tego ze nie mają rodziny..

Gość gość
ja będę singlem do końca swoich dni bo kto mnie ze chce chyba ślepa

Gość gość
Samodzielne kobiety rządzą w tych czasach :)

Gość gość tak chcę
gość dziś 22:06 Bedą przedłużać nasza starość i zdychanie w szpitalach. x No ale po co przedluzac zycie w szpitalu. Ja chce umrzec w domu, nie chce zeby ktos sie patrzyl jak zdycham, wybieram ZESTAW EUTANAZYJNY ktory zażyje w domu, bez swiadków. Jedynem świadkiem bedzie moj kot albo pies..

Gość gość
Wolę być na razie singielką, niż wyjść za tego psychopatę, który chciał mnie zabić bo z nim zerwałam.

Gość gość
gość dziś ja będę singlem do końca swoich dni bo kto mnie ze chce chyba ślepa x kochany, ja też.. jedynie pies z dotrzyma mi towarzystwa w ostatnie moje dni, podzieli sie miską wody, bo ludzie juz nie mają Boga w sercu, tylko mamone..

Gość gość
Wyobrażacie sobie , ze musicie wyjść za jakiegoś przymula, brzydala, bo np. rodzina wam tak każe i jesteście juz niemłode? I tak siedzieć z nim do końca zycia ?

Gość gość
22:16 Piertolisz jak stara baba :D

Gość gość
gość dziś Wyobrażacie sobie , ze musicie wyjść za jakiegoś przymula, brzydala, bo np. rodzina wam tak każe i jesteście juz niemłode? I tak siedzieć z nim do końca zycia ? x zalezy ile masz lat dziewczyno. Jak masz 25 to jeszcze młoda dvpa jestes i 10 lat tak bedziesz mogła jeszcze gadac. Zaczekaj az skonczysz lat 35 bedziesz inaczej SPIEWALA. NA 100%

Gość gość
zostanę bo nie jestem na tyle przystojny żeby być w związku :( dołuje mnie bo czuje się teraz jak trędowaty który nigdy się nie całował z dziewczyną

Gość gość
gość dziś 22:16 Piertolisz jak stara baba X bo jestem stara, mam juz 36 lat i wiem co mnie czeka w obecnej mojej sytuacji. Ale nie czuje sie winna niczemu. To nie moja wina ze tak mi sie zycie ułożyło. Teraz nie jest źle. Obawiam sie tylko przyszłości, starosci, tego ze juz nie bede mogła zrobic koło siebie, a łaski od nikogo na siłe nie chce.

Gość gość
A co było wcześniej? Kara śmierci za brak partnera/panterki?

Gość gość
a kto się tobą zajmie gdy będziesz już stara i niedołężna/ny?

Gość gość
Kto ze chce 26 latka co nigdy nie dostał buzi od dziewczyny :(

Gość gość
22:20 Nie sadze, jestem indywidualistką i moje szczęście nie zależy od tego czy jakiś Janusz mnie chce.

Gość gość
Nie wszyscy zdążą się zestarzeć:-o bądźmy optymistami.

Gość gość tak chcę
gość dziś Kto ze chce 26 latka co nigdy nie dostał buzi od dziewczyny x Żebym byla młodsza 10 lat to moze i moglibysmy pogadac :D

Gość gość
Chciałbym choć raz się przytulić do dziewczyny....

Gość gość
Wcześniej był ostracyzm, wytykanie palcami i wykluczenie społeczne, zupełnie tak samo jak teraz. Samotna kobieta nie ma prawa bytu.

Gość gość
samotny mężczyzna nie prawa bytu szczególnie tacy co nigdy nie sypiali z kobietami

Gość gość
samotna kobieta to wiadomo, albo wariatka albo prostytutka, natomiast samotny facet z pewnością jest pedałem

Gość gość
22:30 Wiesz co, ja tego jakoś nie odczuwam. Nikogo to nie obchodzi. Mieszkam w średnim mieście. Jak za kilka lat cos sie zmieni na gorsze to przeprowadzę sie do większego miasta ....

Gość gość
22:32 uważaj ty wieprzu żeby cię samotne kobiety nie pozwały do sądu.