Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona nie chce robic loda

Polecane posty

Gość gość

Witam. Juz nie moge jestem wkurzony i musze o tym napisac. Moja dziewczyna nie cierpi robic mi loda. Zeby mi zrobila to ja musze namawiac pare godzin. Nieraz musze jej truc od paru dni zeby zrobila. Sex lubi. Nie wiem co jest ale nie moze tak byc bo jak juz ze dwa tygodnie nie robi to jestem jeszcze bardziej napalony i jeszcze bardziej ja o to prosze. Nie jestem szczesliwy z nia bo ja akurat najbardziej wole loda niz cokolwiek innego. I co robic ???????

Gość gość
Tobie nie zrobi ale za to innemu robi regularnie z połykiem i na buzię. Tylko, że ty się o tym nigdy nie dowiesz. Hehehe, rogaczu!

Gość gość
Powiedz jej

Gość gość
gadalem juz wiele razy

Gość Czerwony_Kaoturekk
Może bardziej zadbaj o higienę;-)

Gość gość
Bo ona sie brzydzi jeszcze ja to poniza nie chce byc d***** dlatego nie chce ci robic loda

Gość gość
Co to ma wspólnego z higieną? Niektóre baby nawet pod prysznicem nie wezmą. Uważają, że to obrzydiwe

Gość gość
A kretyn autor nawet nie pomyslal,ze ona nie chce bo moze nie lubi lub brzydzi sie i zamiast uszanowac jej decyzje to jeszcze usilnie namawia.Skad sie biora takie zyciowe tluki?

Gość gość
Ale poprzednia dziewczyna normalnie prawie codziennie ssala i to z polykiem za kazdym razem. to czemu obecna nie chce?

Gość gość
To dziwne, dziś każda Polka bez wyjątku robi loda z połykiem a tylko niektóre nie robią analu. Widocznie trafiłeś na feralny egzemplarz. Powiedz jej że jak nie będzie robić to znajdziesz inną.

Gość gość
12:07 A ty jestes idiota od urodzenia czy nabyles skads ta glupote?

Gość gość
niektóre dziewczyny autentycznie lubią robić loda, co więcej lubią smak spermy a niektóre odrzuca. Trudno będzie na to coś poradzić.

Gość gość
Przewaloke kur... nie wiem co mam robic bo sie mecze

Gość gość
wyliż jej dupsko to może zrobi ci loda, a ty chłoptasiu chcesz być obrabiany za darmochę, może śmierdzisz jak skunks i masz brzydkiego kotasa