Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym sadzicie? on moze miec zone a ja nikogo

Polecane posty

Gość gość

Mam kochanka, ktory jest zonaty. I on nieraz dopytywał czy kogos mam, chociaz zastrzegł, ze nie moge sie w to angazować. Pytal tez czy jest jedynym z ktorym uprawiam seks. Kiedys mi powiedzial, ze jezeli kogos sobie znajde to mam mu szczerze powiedziec bo wtedy ten ktos bedzie mi dawal to co on mi daje i on odsunie sie na bok Kiedys tez zapytalam sie go czy jesli sobie kogos znajde to nadal bedziemy sie spotykac ,a on na to, ze sam nie wie, ze może tak, ale już po kolezensku,a nie na seks i ze wlasciwie by to musial przemyslec bo on jest facetem i dlatego moze mu to przeszkadzac. Tylko dziwi mnie jego poglad, ze on ma zone i jest ok, a ja juz nie moge z nikim innym sypiac. Tzn. nie tyle, ze chce z kims jeszcze sypiac, ale chodzi mi o sam fakt, ze jemu wolno, a mnie nie

Gość gość
nie jestem wredna, duzo rozumiem itd postawilas sie kiedys w sytuacji jego zony? wiem, ze od niego slyszysz jaka to ona zla i jak im sie nie uklada norma.. chyba jestes bardzo naiwna jesli to lykasz? albo chcesz w to wierzyc zeby uspokoic sumienie. Nie chce byc zlosliwa ale istnieje takie cos jak karma, na bank ci sie zwroci. Wierze w to w 100%

Gość gość
Nie, on nic takiego nie mówi. Nie rozmawiamy na temat jego żony, ani ja nie pytam, ani on specjalnie nie mowi. Kiedys mi powiedział tylko, ze ona ma wiele zalet, ale juz go nie pociaga dlatego ja zdradza

Gość gość
no to jeszcze gorzej o tobie swiadczy. ktos cie baaardzo skrzywdzi. zmien sie poki masz czas.

Gość gość
Nie skrzywdziz prostego powodu, bo ja sie nie dam nikomu skrzywdzić, a w karmę nie wierzę wybacz ale jestem racjonalistką ;)

Gość gość
a czy zle to o mnie świadczy? może troche ale mam to gdzies. Mam swoje wady i zalety jak kazdy, moze tutaj jestem troche egoistka ze sie z nim zadaje, ale nie jestem tez matka Teresa zebym byla idealna. Jego żona średnio mnie obchodzi, szczerze to troche mi jej szkoda bo maz ja zdradza regularnie, ale nie czuje się winna

Gość gość
Sanitas prawdziwa - ale to on robi krzywdę żonie, a nie ja, bo ja jestem wolna i nikogo nie zdradzam. Gdyby nie ja, to zdradzałby ją z kimś innym jestem o tym przekonana. A najwieksza krzywde to robi sobie ta zona, ze z nim w ogole jest. Bo ja nie jestem jego pierwsza kochanka, a ona nie wierzę żeby nic nie podejrzewała tyle lat przez jego zdrady, w ogole jego wczesniejszy romans wyszedl na jaw i ona nadal przy nim byla, to dobrze o niej swiadczy? Chyba nie do konca

Gość gość
Ja ci radzę zostaw go bo to debil jest i znajdź kogoś normalnego,bo wiesz jak to jest.Ja bym go p***********a i nigdy więcej tak nie robiła.Wogule skąd ty go znasz z czatu jakiegoś ?

Gość gość
Tylko osoby bez uczuc nie mozna skrzywdzic. Jesli kogos kochasz a ktos cie zdradzi to bedziesz cierpiec, tak samo jak ktos umrze itd. Nie zycie ci ale karma sama znajdzie sposob. Nie musisz wierzyc

Gość gość
01:37- nie poznaje facetów przez neta, poznalismy sie na zywo, a gdzie to Ci nie moge napisać bo ktoś by mogl skojarzyc

Gość gość
gość Ja jestem z Wrocławia więc możesz mi opowiedzieć

Gość gość
O tej zonie zle to nie swiadczy, tylko i wylacznie o tobie/innych kochankach. Jesli z nim zostala to potrafi wybaczyc/bardzo go kocha itd ona nic zlego nie robi. Ty jestes zla ale mozesz sie jeszcze zmienic

Gość gość
01:37- ja mam uczucia, ale jestem na tyle silna, ze nie dam soba nikomu pomiatac, wiec z tego powodu nie mozna mnie skrzywdzic, a na pewno nie na dluzsza mete bo ja sobie na to nie pozwole. Ostatni przyklad to moj byly facet, ktory zaczal byc dla mnie chamski, wiec z nim zerwałam i wiem, ze dobrze zrobilam. Nie pozwolilabym żadnemu facetowi zeby mnie zle traktował. A ta zona sobie pozwala, wiec to jej wybor. Ona jemu wszystko by wybaczyla, o poprzednim romansie wiedziała i nic z tym nie zrobiła

Gość gość
01:41- tak, tylko o kochance to źle świadczy, jassssne.... Witamy w Polandii zwanej Ciemnogrodem

Gość gość
Ona nie jest zła,nie piszcie tak wiem że to co robi jest c*****e,ale i tak czasu nie cofnie.Może jestem młodziutka ale autorko radzę ci urwij kontakt i zniknij bo mogą być z tego małe nie przyjemności albo ujdzie ci to płazem ale lepiej nie powielaj tego błędy,bo ten mężczyzna tobą manipuluje.

Gość gość
Jest zla nie ma empatii Nikt z uczuciami, sercem tak nie robi.

Gość gość
Osobiscie sie za zla osobe nie uważam bo np. pomoglam wielu osobom bezinteresownie, jestem ogolnie wrazliwa jak ktos jest np. glodny, albo chory i na pewno bym komus takiemu pomogla. Ale moze w 100% dobra tez nie jestem i nie czuje takiej potrzeby zeby byc wzorem cnót i nie wiem jeszcze czego bo nawet nie jestem osoba wierzącą, pomagam komus tylko jesli mi tej osoby szkoda, albo jesli mam z tego jakas korzysc, albo jest mi ona bliska Jego zona nie jest mi bliska, to obca osoba, widzialam ja tylko gdzies tam z daleka kilka razy

Gość gość
zreszta ta dyskusja nie ma sensu bo w temacie pytanie bylo inne, a nie czy " ona jest dobra osoba, ze zadaje sie z zonatym". Jasne, ze duza czesc osob powie, ze nie, ale nie wzbudza to u mnie wyrzutow sumienia wiec sobie darujcie, jak chcecie to piszcie na temat

Gość gość
Ej autorko tu ta młoda :P Jeszcze chcę ci powiedzieć że cię rozumiem ale uważaj tutaj bo tu wiele mitomanów i moralnych odrzutów siedzi a oni chętnie łapią takie kąski jak ty!Radzę ci zerwij z nim kontakt,a co do żony to nawet ja ci powiem nie masz wyrzutów ok ale pamiętaj że ten facet jest własnością swojej żony w pewnym sensie i ona jego !

Gość gość
"wlasnością" może w sensie takim, ze wiele ich laczy, majatek, dzieci... Mysle, ze bez tego by z nia nie byl juz dawno

Gość gość
O tej sytuacji sądzę że on tobą manipuluje jak napisałam wcześniej,to jest chora relacja kobieto weź.Nie daj się takiemu bo oni są zdolni do wszystkiego,później może powiedzieć że to ty go uwiodłaś itd,a pamiętaj że mężaci rzadko się rozwodzą dla kochanek.Ale o czym ja piszę haha przecież to tylko relacja ale co ty z tego masz?Bo on ma przyjemność i chwilę rozpusty,ulgi i takiej zabawy a ty?Zastanów się naprawdę dobrze ci radzę a jestem młodsza zapewne od ciebie i może nie wiem dużo ale wiem że takie sytuacje są kijowe tak samo jak właśnie układy jakiejś typu f**k friends czy seks czy nawet za kasę więc lepiej to zakończ i urwij całkowicie kontakt z tym panem

Gość gość
Chcesz na temat? No problem On cie traktuje jako dziure ktora moze w******* pewnie ***** tez inne (obojetnie jak ci nie mydli oczu i opowiada jak to sie nie przyjaznicie) jeszcze masz byc "czysta" bo krol nie bedzie ****** po kims. Nic ci nie da, nigdy z toba nie bedzie ale chce Cie na wlasnosc jak niewolnice. Jestes durna

Gość gość
Albo np. ostatnio siedziałam w macu i jakies dziecko bylo glodne to mu dałam cheeseburgera,a jakas babcia wierzaca co chodzi co niedziele do kosciola by nie pomogla. Tyle, ze ja tego nie robie po to zeby miec odpuszczone jakies grzechy bo jestem niewierząca jak pisałam, tylko dlatego, ze mi faktycznie bylo tego dziecka szkoda Ale tez czasem jestem egoistka i zdaje sobie z tego sprawe, szczerze to nie zamierzam tego zmieniac

Gość gość
Masz zero szacunku do siebie

Gość gość
01:54- po pierwsze uwazam ,ze niezupełnie masz racje bo mysle, ze nie spotykalby sie ze mna tyle czasu jednak bo bym sie mu juz znudzila, a po drugie to owszem, nie bedzie ze mna, ale ja tego wcale nie oczekuje, mnie jest wygodnie w tym ukladzie. Tylko troche mnie wkurza to podejscie, ze on moze miec zone i jest ok, ale ja to juz bym nie mogla nikogo miec bo prawdopodobnie by wtedy odszedl

Gość gość
Ej autorko żeby nie było że to ja napisałam te ostatnie dwa wpisy mój ostatni wpis to : gość dziś Nie tłumacz się z dobroci bo oni tutaj i tak cię wymemłają,skończ topik idź spać i przemyśl co ci wcześniej napisałam!To ja młoda xd

Gość gość
01:56- mam na tyle szacunku, ze robie co mi sprawia przyjemnosc i tyle. A on mnie niesamowicie pociaga jako facet i poza tym jest mi ogolnie bliski, ale nie planuje z nim przyszlosci ani nie chce rozbijac jego malzenstwa, za jakis czas planuje znaleźc sobie kogos na stale, ale narazie nie jestem na to gotowa

Gość gość
Nie wiem jak ci pomócc jem kanapke i czytam co tu inni piszą tu młoda xd

Gość gość
Dobra autorko idę spać bo mam do szkoły moje wpisy to : gość dziś gość dziś ten wpis o Wrocławiu, i początek :''Ja ci radze'' bo tam są 3 wpisy o tej godzinie,gość dziś ,''Ona nie...'' , gość dziś ,gość dziś ,gość dziś i gość dziś i tyle .Wbiję tu po południu mam nadzieję że to nie prowo i że odpiszesz coś.Myślę że dobrze ci doradziłam i racjonalnie,posłuchaj się połowy z tego większej co napisałam a wyjdziesz na dobre i nie słuchaj moralnych szmattt bo oni zawsze jadą po innych papa