Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałam propozycje pracy w Play co robić?

Polecane posty

Gość gość

Mam stabilną pracę z najniższą krajową do tego mam 36 lat i rodzinę. Potrzebuje lepiej płatnej pracy i raczej takiej już do emerytury. Wiem, że w Play i podobnych firmar nie bardzo można liczyć na stabilizaje za to zarobki są lepsze. Nie wiem czy jest sens się pakować w tego Playa.

Gość princessinthesky
A jaka różnica w zarobkach? I dlaczego w wieku 36 lat szukasz pracy na następne 20? Jesteś młodą osobą, czy nie chcesz się rozwijać, awansować, zmieniać pracę na lepszą? Nie dziwne że z takim podejściem w tym wieku dalej pracujesz za najniższą krajową. Rozumiem że masz rodzinę, no ale tym bardziej jakiś standard trzeba tej rodzinie zapewnić, a dobre jedzenie, kolonie, obozy, prywatne zajęcia - to wszystko przecież kosztuje.

Gość gość
Autorko lat 36, sorry ale w playu nie planuj sobie pracę na następne 20 lat, oni 50-60 latków nie mają "na stanie". To firma stawiająca na młodość (przejdź się po kilku salonach) wiec pewnie dłużej jak do 40tki umowy nie dostaniesz.

Gość gość
Tez, z calym szacunkiem, nie widzialam tam nigdy 50-letniego konsultanta.

Gość gość
Haha no wiem że starszych tam nie ma :) Dlatego wiem, że na stabilizacje nie mam co liczyć w tej firmie. Kochana co do najnizszej krajowej nawet jesli znajde pracę lepiej platna to dojazdy spowoduja to, że i tak do ręki zostanie mi najniższa krajowa, a znajomości nie mam więc nie mam co liczyc na ciepłą posadkę powyżej 2000zl.