Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem.

Polecane posty

Gość gość

Hej, mamy poważny problem. Ostatnio przeżyłam dużo stresu. Zmienia się moje życie. Już nic nie będzie takie samo jak kiedyś. Czas na ustatkowania się. Strasznie boję się przyszłości i nie chce jej. Mam cudownego chłopaka. Nic mi w życiu nie brakuję. Od pewnego czasu miewam różne stany. Zaczęło się od wmawiania sobie przeróżnych chorób. Teraz czuję się jak w innym świecie, ciagle płacze, boje się wszystkiego, boli mnie głowa, trzęsę się, czuję się odrealniona, nie potrafię okazywać uczuć , nic mnie nie cieszy, wszystko martwi. Nie wiem co mi jest. Czy ktoś kiedyś spotkał się z podobnymi objawami? To mnie wykańcza. Nie chcę mi się rozmawiać, nie chcę mi się wykonywać żadnych czynności. Boję się, że jestem poważnie chora ale czytając w necie wszędzie wieże hasło " derealizacja". Mój chłopak nie ma już sił. To wszystko trwa zbyt długo. Od stycznia nic nie jest okej. Do tego czuję się samotna i boję się, że z niczym sobie nie poradzę.

Gość gość
Nerwica?

Gość gość
Tak ale nerwica daje aż takie objawy ? Ja się czuje jakby ja to nie było ja. Jakby mój mózg przestał pracować. To jest straszne. Czytając o guzach mózgu było napisane : zaburzenia świadomości. To podchodzi pod zaburzenia świadomości ?