Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy spotkaliscie sie z kims z neta

Polecane posty

Gość gość

byliscie rozczarowani czy bylo fajnie??

Gość gość
Chyba że 100 razy, raz było super spędzenie kilku godzin na rozmowach, nieraz sex bez zobowiązań, a kiedy indziej daremna kawa która trzeba było jak najszybciej wypić i uciekać.

Gość gość
Raz, rozczarowanie

Gość gość
Bylem w weekend w jej miescie, fizycznie mnie nie rozczarowala chociaz nie w moim typie, rozmawiac nam sie dobrze rozmawialo, jak zawsze, znamy sie od kilku m-cy ale jak sie dowiedzialem, ze mieszka jeszcze z rodzicami to mi japa opadla. Ze ja na to wczesniej wpadlem, nie pytalem, to mi nie mowila ale to przeciez nie jest normalne, czy to ze mna cos nie tak ?

Gość gość
Teraz jak ma 35 lat i z rodzicami mieszka to norma u obojga płci. Lenistwo.

Gość gość
30 skonczy dopiero w grudniu, jej mlodszy brat ma juz rodzine. Byc moze przesadzam, najwazniejsze, ze sie do brze rozumiemy, jutro ma przyjechac do mnie na dlugi weekend, moze zobaczy jak to jest pomieszkac samemu.

Gość gość
Sprawdź uzależnienie od mamuśki, bo to potem też duży problem

Gość błękitnaa
Spotkałam się z dwoma osobami, nie żałuję.

Gość gość
spotkalem sie i zaluje tego bardzo nie polecam

Gość gość
Psychiczne laski siedzą na portalach randkowych

Gość gość
Otoz to. W niedziele bylem u nich na obiedzie. Mowila, ze maja rodzinna impreze i chcialaby pomoc mamie w przygotowywaniu, dlatego nie bardzo byloby jej na reke sie ze mna spotkac ale moge do nich przyjsc, to moglibysmy jeszcze pare godzin pobyc razem. Musialem o 10:00 zdac pokoj, wiec pojechalem do nich, pomoglem troche w kuchni (zeby byc z nia), mamuska oczywiscie wypytala o wszystko, na obiad przyszedl brat z zona i synem, potem zaczela schodzic cala rodzina ale ja musialem juz jechac. Mamuska dala mi kanapki na droge, herbaty do termosu i kawalek tortu do domu, zebym nie umarl z glodu. Poczulem sie jak w Polsce.

Gość Helenka Zy
Jest fajnie.

Gość gość
Mój netowy kolega nie chciał się spotkać choć pisaliśmy wiele miesięcy. 40-tka na karku i mieszka wciąż u mamusi w kawalerskim pokoiku w bloku. Ogólnie osobnik niedojrzały i nieprzystosowany do życia ale z tego co opowiadał- na powodzenie u kobiet nie narzeka:).

Gość gość
zawsze szczery dziś -"hahahahahaha, a co miał powiedzieć? ze ma kumpli w cs go? x I tu się mylisz, bo ten gostek to w rzeczywistości pospolity roo...acz nazywający to co robi "powodzeniem u kobiet".