Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobno ta Magda Zuk wyjechala w celu

Polecane posty

Gość gość

nie turystycznym, wiedziala, ze jedzie do pracy.. wiec nie jest mi jej zal. Ktora madra dziewczyna ufa facetowi(bo zakladam ze on ją namówił)po paru miesiacach znajomosci? Trzeba nie miec wiedzy o swiecie, byc po prostu głupią i niezbyt porządną, niestety. Dlatego nie zal. Na poczatku myslalam, ze cos sie stalo, ze araby ja zg****ili, pobili itp i sledzilam sprawe,ale teraz mam to gdzies. Sama sie prosila...

Gość gość
ech skonczcie juz

Gość gość
Był reportaż z babka tam mieszkająca. Ponoć dużo dziewczyn chce iść na noc do szeika za ogromną kasę, po to tam przylatują. Tylko szeik to nie romantyczny kochanek tylko zbokol który płaci gruby szmal za perwersje, tam mogło być kilku facetów kobiety czy zwierzęta. Myślała że da radę ale ja to przerosło.

Gość gość
Ta Magdalena to zwykla d***** szukala sponsora muzulmana

Gość gość
12:38 Dokładnie

Gość gość
Jezeli to prawda 12:38 to nie byla porządna, zeby przystac na taka propozycje trzeba byc zwykla szmata. Niby sie wypowiadali o niej ze miala honor i zasady, w domysle chyba o ten modeling chodzilo, wiadomo jak tam jest dlatego kariery nie zrobila ( jezeli byla porzadna). Plotki plotkami , nie wiadomo jak bylo.

Gość gość
O , komus przeszkadzał mój komentarz. A c***j wam w doope.

Gość gość
No ludzie, wystarczy elementarna logika. Jedzie. Sama. Do Egiptu. Wiadomo, że nie w celach turystycznych.

Gość gość
Pojechała do Muzułmanów bo chciała zaszaleć i może przy okazji zarobić. Wyszło jak wyszło i tak się prawdy nie dowiem.

Gość gość
to slaba twoja logika, ja czesto jezdze sama na wakacje

Gość gość
Po co sobie poliki powypychala i glonojada z siebie zrobila? Miala 27 lat - ostatni gwizdek zeby w tej profesji jakies powazniejsze pieniadze zarobic! Szczegolnie u Arabow bo oni lubia bardzo mlode. W modelingu jej nie wyszlo bo jak byla mlodsza byla po prostu brzydka - zobaczcie jej zdjecia sprzed paru lat - wiejska Marysia. Chlopak posredniczyl i pilotowal wyjazd, nawet wyslal kumpla na interwencje ale niestety za pozno. Jak ktos chce sie bawic w alfonsa to powinien pod drzwiami stac i czekac dopkoki dziewczyna z klintem nie skonczy - a nie puszczac sama.