Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mu pomoc?

Polecane posty

Gość gość

Związałam sie z mężczyzna, który jest rozwodnikiem z dzieckiem. Niepełnosprawnym dzieckiem, które moze nie dożyć nastepnego roku. Moj M. kocha swojego synka ponad życie i pokazuje to jednak stara sie zeby wszystko tez miedzy nami było jak najlepiej, traktuje mnie jak księżniczkę, rozpieszcza, planuje wspólna przyszłość i zawsze moge na niego liczyc. Jest jednak problem jego byłej zony, która zdradzała, wykorzystywała dobre serce jego i jego rodziny, teraz na złość utrudnia kontakty z synem. On nienawidzi jej tak bardzo ze przy każdej okazji kiedy pojawia sie jej temat wybucha, wyzywa ja i cieżko go uspokoić. Ja nie wiem co o tym myślec, nie wiem czy taka silna nienawiść do niej nie swiadczy o tym ze cos jeszcze do niej czuje i przede wszystkim nie wiem jak mu pomoc poradzic sobie ze strachem o dziecko...

Gość gość
Jak mu pomoc? Odpieprzyc sie od alimenciarza ktory nie przestal kochac swojej zony ktora go pogonila! I nie wierzyc w jego opowiesci jaka to z niej k****a byla! Widzialas orzeczenie rozwodu? Rozwod byl z jej winy i jest to na papierze?

Gość gość
Tak widziałam, rozwód był z jej winy, jeszcze cos?

Gość gość
I zostawil swoje cudowne ukochane dziecko koorfie??? To hooj z niego nie kochajacy ojciec!!!

Przekonuj go, że nie warto się wściekać na głupią babę, że to właśnie jest jej celem. Musiała nieźle zajść mu za skórę. I po prostu bądź przy nim, żeby czuł w Tobie oparcie.

Gość gość
A z ciebie zalosny fiut co sie dowartosciowuje i madruje na forum dla kur domowych

Gość gość
Skoro kocha dziecko ponad zycie to mu sie nie dziwie ze tak reaguje na tematy swojej eks.Jeszcze jak ona po zlosci ogranicza mu kontakt to tymbardziej.Badz z nim i wspieraj go ile sie da i nie naciskaj w podejmowaniu jakichkolwiek decyzji,Mozesz co najwyzej sluzyc rada ale nie mozesz brac odpowiedzialnosci na siebie za jego decyzje.I tak ma szczescie ze ma ciebie.Inni sa w gorszej sytuacji :(

Gość gośćmen
Gość 20:03 Niedoczynność tarczycy, PMS, czy po prostu wrodzona wredota? Autorko, to co tak wkurza Twojego faceta to bezsilność. Nie sądzę żeby coś do niej czuł. Kocha dziecko, a była żona pogrywa ich synem żeby mu dopiec. To frustrujące. Przerabiałem.