Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wytłumaczcie mi tę zasadę rządząca społeczeństwem

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest, że huligani bijący ludzi na ulicy, złodzieje, wandale, dilerzy, wredni ludzie, zawistni sąsiedzi, rodziny wydający 500+ na wódkę, kobiety które porzucają dzieci na śmietnikach są stawiane zawsze wyżej niż ludzie lubiący uprawiać seks dla przyjemności albo prostytutki, dla których to jest praca? Jak palisz marihuanę, upijasz się albo palisz papierosy, to jesteś wyluzowany, jak uprawiasz seks to się puszczasz, a przecież to drugie jest zdrowsze. Weźcie mi to wytłumaczcie, bo prosty chłopak jestem i nie rozumiem

Gość gość
Nie wiem, może ludzie zazdoszczą seksu więc negatywnie komentuja bo sami maja np. pajeczyne miedzy nogami :P Tez spotkalam sie z glupimi pogladami, ze jak ktos uprawia seks np. w wieku 20 lat to sie puszcza, a jak w wieku 30 lat jest dziewica /prawiczkiem to jest super :D chory poglad wg mnie

Gość gość
Prowo. Sam sobie tą zasadę wymyśliłeś.

Gość gość
To dlaczego nawet tutaj są same wypowiedzi, że lepiej się upić niż puszczać? I o co chodzi z tym puszczaniem, przecież nikt nie jest psem i go ktoś nie trzyma na smyczy?

Gość gość
gość dziś Prawda. Tak piszą zazdrośnicy, co sami czegoś nie mają albo nie mogą mieć. I najważniejsze - to co razi Cię u innych jest odbiciem Ciebie. Jeśli jesteś szczęśliwy sam ze sobą, to to szczęście pomnażasz, a kiedy z czymś Ci źle, szukasz tego u innych i się na nich wyżywasz, bo razem raźniej Ci w niedoli.