Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy uprawiacie seks na

Polecane posty

Gość gość

pierwszym spotkaniu np. jesteście na imprezie i facet wam się spodoba czy pieprzycie się z tym facetem

Gość gość
zdarzało się - nie jest to regułą ale nie powiem, że nigdy mi się to nie przydarzyło

Gość gość
Zależy. Jak szukam kogoś do poważnego związku to nie, ale jak na szybki numerek to dlaczego nie? Teraz na http://facezbok.pl i tym podobnych nietrudno jest znalexc kogoś ze swojej okolicy ;)

Gość gość
Pierwszy raz mi sie zdazylo jak moj chlopak byl w UK a kolezanka zaprosila mnie na impreze i byl tam facet ktory mnie tak uwiodl swoim wygladem ze wyladowalam z nim w swoim mieszkaniu, ale nie zaluje bo takiego penisa wczesniej nie widzialam i nawet sie nie zastanawialam tylko sie mu oddalam, nawet nie myslalam ze taki sekx bede przezywac. Od tego czasu mam dyskretne spotkania z nim jak jest tylko moliwosc. Umawiam sie z nim tylko na sex wspaniale to robi i zaspokaja mnie

Gość gość
Jak tylko poczuję chuć to zaraz szukam miejsca, gdzie można by chociaż zrobić mu loda z połykiem. Mam męża ale przecież nie powiem mu co robiłam. Im mniej wie tym lepiej dla niego.

Gość gość
Bajkopisarzu a co ma kobieta ze zrobienia loda z połykiem?

Gość mereded
Nie mam takiego trendu, ale raz mi się zdarzyło. Poznałam go na festiwalu i spędziliśmy ze sobą 3 dni. Byłam wolna, on był wolny, oboje dorośli, więc nie mam wyrzutów.