Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się zachować gdy facet celowo wzbudza zadrość?

Polecane posty

Gość gość

spotykam się z pewnym facetem, nie jesteśmy razem ale okazuje mi dużo czułości i widać ze się stara ale z drumień strony ma jankiet dziwne zagrywki. Opowiada mi czasem o czymś a potem wrzuca coś o koleżance, z którą był tu i tam o to wygląda tak jakby czekał na moją reakcje co na to powiem. Widać że te jego opowieści są jakby wymyślane bo wiem ze siedział w domu na pewno a opowiada ze był z koleżanką

Gość gość
Rób to samo. A w ogóle po co się umawiasz z dziecinnym, niedorozwinietym facetem? Jaka pierwsza randka takie całe życie.

Gość gość
Poza tym, daje ci jasno do zrozumienia, że nie jesteś zbyt odpowiednia dla niego. Mierzy wyżej, kopnij go w dupę zanim on to zrobi pierwszy. Facet się przy tobie tylko wzmacnia i dowartościowuje, jak poczuje że może cię mieć zaraz poszuka lepszej partii.

Gość gość
Jak będziesz robiła to samo to on zauważy, że robisz to specjalnie i Cię w jakiś tam sposób to dotyka. Najlepiej podejdź do tego w 100% neutralnie. Jemu właśnie o to chodzi by wzbudzić w Tobie emocje/zazdrość. Reagując podajesz się na tacy

Gość gość
up

Gość gość
up