Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale mam porąbaną rodzininę

Polecane posty

Gość gość

mój śp. dziadek brał czynny udział w II wojnie światowej, śp. babcia walczyła w AK, moi rodzice uczciwie pracowali i pracują dla kraju a mnie mając jedno dziecko nawet 500+ się nie należy bo według nich jestem bardzo bogata mając 1800 zł dochodu na mnie i dziecko. No nie, wyjadę z tego głupiego kraju, gdzie ludzie pracy, gdzie ludzie oddani Polsce są poniżani, deptani. Jacy ci moi dziadkowie byli bezmyślni narażając swoje życie dla kogo, dla kłamców, oszustów, kombinatorów itp. aby im się żyło dobrze. Chce wyjechać z kraju ale moi rodzice, no jak to, przecie należy żyć we własnym kraju, pracować dla niego. No nie, ze ja mam tak porąbaną rodzinę.

Gość gość
no faktycznie, nie warto się poświęcać dla kraju, ale kiedyś ludzie byli durni, walczyli o kraj myśląc, że dzieciom, wnukom będzie lepiej, no ale niestety, teraz ma się dobrze próżniak, patologia, kombinator itp. nie uczciwie pracujący, i to jest przykre a niby nasz kraj to grą większości katolicy, ale chyba domeną katolików jest aby niszczyć innych.