Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widzialam zdjecia z pogrzebu magdy zuk i jestem w szoku...wstyd..

Polecane posty

Gość gość

Jestem w szoku jak krótkie spódnice miały na sobie jej siostry które szły za trumna....kolezanki nie lepsze,czy na pogrzebie wypada wyglądać jak lafirynda?staram się nigdy nie oceniać ubioru innych kobiet ,ale tym razem cos mnie odrzuciło gdy spojrzalam jak wyglądała siostra Magdy na tym pogrzebie....lepiej by było spodnicy nie zakładać.na jedno by wyszlo.

Gość gość
Bo dla nich liczy się wygląd

Gość gość
Masakra tez widzę to teraz w fakcie....hehe

Gość gość
Wszystkie u nich sie zajmują prostytucja dla Arabów ?

Gość gość
szok

Gość gość
Niektórzy nie mają pojęcia na czym polega pogrzeb. Ta jej zwiewna mini i kilkunasto centymetrowe botki, to żenada. Jeszcze mogła bluzke na ramiączkach założyć i był by super seksi komplecik pogrzebowy. Sorry, ale to totalny nietakt i niesmak, no chyba że korzystając z okazji że tyle kamer, to chciała się wypromować na modelke.

Gość gość
przecież to jej kumpele po fachu to zwykła lafirynda była, co widać było na każdej fotce, a wyście się oburzały. Ot pogrzeb szmaty z innymi szmatami w kondukcie, wielkie rzeczy... :o

Gość gość
21:49 nie przesadzaj

Gość gość
dajcie linka

Gość gość
Masz zdjecia na necie w grafice . Wpisz pogrzeb i wyskoczy wszystko. Mini po sam tylek tez

Gość gość
jestem mega zniesmaczona... jak tak można "wystylizować" się na pogrzeb... jeszcze w swojej rodzinie... szok!!! niesmak dno

Gość gość
zdjęcia są w fakcie... rodzina wygląda niestosownie,to fakt ,ale zobaczcie na te koleżanke grubą z tymi grubymi nogami jak swinka i w takiej mini....ja doznalam szoku..serio..:)

Gość gość
to zwykła lafirynda była, co widać było na każdej fotce, a wyście się oburzały. Ot pogrzeb szmaty z innymi szmatami w kondukcie, wielkie rzeczy... JEST MI WSTYD ,ŻE TAKA PATOLOGIA CHODZI PO ŚWIECIE. JAK MOZNA NAPISAC COS TAKIEGO?JESTEM PEWNA ,ŻE POCHODZISZ Z BARDZO PATOLOGICZNEJ I ZŁEJ RODZINY I TWOJA MATKA I OJCIEC TO PROSCI LUDZIE ,KTÓRZY NIE UMIELI CIE WYCHOWAĆ.ULICA ZAPEWNE CIE WYCHOWYWALA.TWA WYPOWIEDZ TO OZNAKA NAJGORSZEJ PATOLOGII.WOLE TE LASKI UBRANE SKĄPO NA POGRZEBIE NIŻ TWE RYNSZTOKOWE SŁOWNICTWO.

Gość gość
O prawde sie gniewasz???

Gość gość
Oczyszczony fragment nagrania, Magda Żuk mówi - "zgwałcili mnie". Nagranie przekona każdego sceptyka - https://instaud.io/XUE Jakich dowodów jeszcze potrzeba? Rozpowszechniajcie to gdzie się da!

Gość gość
No i zapomnieliscie dodac: Najwazniejsza czesc imprezy Oswiadczyny Rutkowskiego