Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gosiu....

Polecane posty

Gość gość

Gosiu....

Gość gość
jestes taka fajna i przez to masz przesrane w zyciu

Gość gość
Nie wiem, kto stwierdził, że najlepsze lata życia to czasy liceum oraz studiów, kiedy jesteś przekonana o swojej wyjątkowości i długowieczności. Bez pokory i głębszych przemyśleń, a często z przekonaniem, że wszystko Ci się należy, tak po prostu, dla zasady. Nie rozumiem, jak najwspanialszy może być czas w życiu, kiedy masz pryszcze na czole, nosisz w plecaku słoiki z jedzeniem i musisz liczyć się z każdym groszem, a do tego jesteś skazana na tłumaczenie się rodzicom, jeśli nie z codziennych wyjść, to z wydawanych pieniędzy. Ich pieniędzy. Żyjesz od kolokwium do kolejnego zaliczenia, na wiele rzeczy Cię nie stać i większość osób nie traktuje Cię poważnie, bo tak naprawdę masz dopiero życie przed sobą…Jesteś młoda i…. się nie znasz. Czasami słyszysz wprost – że jesteś głupiutka i że życie Cię nauczy. Wściekasz się, bo w głębi serca wiesz, że to prawda. Współczuję tym, którzy mając 30 lat, chcą wrócić do lat nastoletnich. Po co? Przecież właśnie teraz masz wszystko – wolność, niezależność i nieograniczone możliwości. A przede wszystkim wiedzę, która jest największym kapitałem. Tak dobrowolnie się z nich zrzec i znowu mieć 20 lat? W życiu…Masz wszystko

Gość gość
Nic tak nie przychodzi kobietom z trudem jak obojętność. Tego nie uczą nas mamy, tego nie wykładają w szkołach, nie powie nam o tym przyjaciółka, ani nawet dobry kumpel. Tymczasem to właśnie ona – przebiegła obojętność – jest lekiem na wiele rozterek kobiet. Jakim cudem?"

Gość gość
Ale ja wcale nie chcę mieć znowu 20 lat.. Po 30-tce jest mi dobrze.

Gość gość
jak sobie radzisz z niesprawiedliwością?

Gość gość
Żyję jak umiem, robię co mogę, powoli godzę się z tym na co wpływu nie mam, chociaż to trudne. Nie uważam żebym miała przesrane w życiu, nie jest tak źle. 19:13 Korzystam z obojętności ale póki co mnie nie uleczyła.

Gość gość
zycie po 30 to zycie juz dojrzałe w przemysleniach.

Gość gość
ja juz nie walcze,Ci co maja przy mnie zostac,zostana,ci co nie,trudno,czasami widocznie tak musi byc.Spostrzeglam to dopiero po 30.

Gość gość
kazdy wiek ma swe prawa Dojrzałość Odkładam do szuflady Czarno-białą fotografię Dziesięcioletnie zdumienie Nad cudem dmuchawca Odkładam Wszystkie wyrazy Zaczynające się od wielkich liter Uczę się piędzi Twardej ziemi Pod obcasem Uczę się śmiechu Gdy kochankowie w kinie Umierają z miłości Uczę się Wzruszenia ramiom Nad biciem własnego serca

Gość gość
Chcialbym mieć takie szuflady :) miło się czytało bardzo miło pozdrawiam

Gość gośćg
czasami jest mega cięzko,ale coz mozna zrobic i zdzialac,kiedys powiedziala mi kobieta w sklepie :nauczylam sie juz obojetnosci choc krocie mi to zajelo i jestem terz przeszczesliwa,ludzie sa i beda,niektorzy odchodza na zawsze inni zostaja tylko przelotem,wielu wbija noz w plecy,nauczylam sie pokory i przeszlam w obojetnosc.

Gość gość
*tez