Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie kobiety lubią mężczyźni......

Polecane posty

Gość gość

pewne siebie,wywyższające się czy skromne ? dlaczego ?

Gość gość
KAŻDY facet ma inne preferencje, a ile ludzi tyle powodów.

Gość gość
Zależy do czego. Do związku skromne, uśmiechnięte, mało doświadczone w łóżku, inteligentne, figura/wygląd przeciętne. Na jednorazowy numerek/ weekend : wyzywające, makijaż, figura modelki, duzy biust, im nizsze IQ tym lepiej.

Gość gość
kompleksy masz tylko przez rozmiar penisa czy jeszcze coś ci nie wyszło?

Gość gość
zawsze szczery dziś -"Kobiece" x A co to według Ciebie znaczy, że kobieta "kobieca"? Pytanie zadała kobieta :).

Gość gość
nie pitol ZS ze interesuje cie intelektulistka, zawsze pociagaly cie cycaste niby

Gość gość
zawsze szczery dziś -"A w jakim wieku ta kobieta, która pytanie zadała i czy skończyła jakieś studia?" x Jest to kobieta 40 plus, skończyła studia i "trochę więcej", ma dobry zawód i nie martwi się o kasę:). Niestety ma problem z facetami (prawdziwy pech!) i stąd to pytanie, być może niedorzeczne ale dla niej ważne :). Pozdrawiam :).

Gość gość
40 i takie pytanie,masakra

Gość gość
naukowe kobiety takie co znaja sie na anatomii muzgu i same doprowadzaja do seksu w ciagu 1szych 2-5 randek

Gość gość
kiedys pisales o tym jak bwilbys sie pulchnymi bimbami i tu cyt."cisnalbym cytrynke na soczek" pisales o kobiecie w ksztalce gruszki

Im kobieta jest starsza, tym mądrzejszy zadaje pytania, o ile warunki intelektualne są spełnione. Zwyczajnie przybywa mądrości życiowej i doświadczenia

Gość gość
zawsze szczery dziś - ale na pytanie nie odpowiedziałeś :). Jakiś problem z dokładnym określeniem tzw. "kobiecości"? :)

Gość gość
muzgu jesteś lepszy niż 40tka błądząca w ciemności

Gość gość
Zawsze Szczery - zdziwiłbyś się, ale ludzie różnie definiują kobiecość

Gość gość
wlasnie odpowiedz jej to se chlopa znajdzie a tak stracona

Gość gość
Też mam 40 lat i nie mam jasności jakie kobiety są kobiece dla panów. Bo panowie jedno deklarują a inne wybierają, więc ciężko się w tym połapać. A czasem jest tak, że wybierają kobietę, a za jakiś czas zdradzają ją z jej przeciwieństwem i zachwyceni byli obiema tylko w różnym czasie.

Gość gość
zawsze szczery dziś -Im kobieta jest starsza, tym mądrzejszy zadaje pytania, o ile warunki intelektualne są spełnione. Zwyczajnie przybywa mądrości życiowej i doświadczenia... xx (nie dopisałeś)- W ZADAWANIU PYTAŃ :) O to chodziło- prawda? :)

Gość gość
Ok, to miej, ale ta kobieta pytała o Twoją opinię. Nie musisz się nią dzielić, ale nie oczekuj, że ludzie będą czytać w Twoich myślach

Gość gość
gość dziś "Zawsze Szczery - zdziwiłbyś się, ale ludzie różnie definiują kobiecość" gość dziś Też mam 40 lat i nie mam jasności jakie kobiety są kobiece dla panów. Bo panowie jedno deklarują a inne wybierają, więc ciężko się w tym połapać. A czasem jest tak, że wybierają kobietę, a za jakiś czas zdradzają ją z jej przeciwieństwem i zachwyceni byli obiema tylko w różnym czasie. x Zgadzam się z obiema Paniami :), zwłaszcza a Panią 20.24. Logika mężczyzn w wyborze odpowiedniej dla nich kobiety wciąż jest dla mnie niezrozumiała :) Pozdrawiam. Ta, co zadała pytanie Szczeremu.

Gość gość
no cóż, twoim zdaniem kobieta 40letnia nie powinna być ciekawa jak ktoś definiuje dosyć ogólny koncept więc albo oczekiwałeś, że zgadnie co miałeś na myśli albo po prostu chciałeś być nieprzyjemny

Gość gość
zawsze szczery dziś -"No cóż, jeśli któraś z Was chce poznać moją definicję to musi się zalogować" x Interesuje mnie Twoja opinia. Nie będę się logowała- nie bywam na Kafe zbyt często dlatego nie widzę powodu, żeby się logować. Jeśli nie chcesz odpowiedzieć- trudno ale może jednak ? :)

Gość gość
a ktoś z ciekawości zapytał jak ty ten warunek interpretujesz. Podobnie jest z mówieniem, że kobiety lubią męskich mężczyzn, a co kobieta to inna definicja.