Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie kobiety lubią mężczyźni......

Polecane posty

Gość gość
i nie musisz się nią dzielić, ale nie musiałeś być nieprzyjemny :P

Gość gość
jak dzieci w piaskownicy,szczery to jakiś nieśmiały ,a 40 tki nic nie wiedza

Gość gość
zawsze szczery dziś -"Napisałem jaki jest warunek, nie odpowiada, trudno" x Może zadałam za trudne dla Ciebie pytanie ? :) Wiem, że dla Ciebie nie ma trudnych pytań więc w czym problem? Czy "kobiecość" jest aż tak skomplikowana? :)

Gość gość
no chyba jest skoro sama nie wiesz

Gość gość
gość dziś - z tego co wiem Szczery nie jest nieśmiały ale czasem jest nieprzyjemny, to fakt... :)

Gość gość
Prawdę mówiąc to tak po prostu możesz przyjąć - facet ma uważać, że kobieta jest kobieca, a co on za kobiece uważa to inna historia. Swoją drogą to wczoraj miałam krótką pogawedkę na ten temat z facetem właśnie - bardziej w kontekście tego, że niektórzy faceci dzielą kobiety na "do łóżka" i "do małżeństwa". Jak chcesz wiedzieć jaki charakter lubią faceci to patrz na jego koleżanki, a jak o wygląd chodzi - na to z kim sypia :P

Gość gość
jest niesmialy bo wstydzi się powiedzieć zresztą pewnie dokładnie tez nie wie jak wy

Gość gość
gość dziś -"no chyba jest skoro sama nie wiesz" x Widocznie nie wiem skoro od zawsze miałam problem z facetami :). Ale liczę, że się jednak dowiem :).

Gość gość
zawsze szczery dziś -"Widzisz, I teraz będziesz sobie budować projekcje, wiem, kobiety czasem to uwielbiają" x A co uwielbiają mężczyźni ? :) Jak to jest z tą "kobiecością"- dowiem się wreszcie ? :):):)

Gość gość
bez sensu i ktoś ci powie i co,zalozysz inna szmatkę albo będziesz bardziej zadziorna albo bardziej słodka? to i tak będzie sztuczna gierka i nasladowanie jakiegoś wzoru a prawda i tak wylezie

Gość gość
bycie ciekawym opinii innych nie znaczy, że się będziesz do niej stosować, zwłaszcza jak mowa o bardzo subiektywnych upodobaniach

Gość gość
a szczery to nieśmiały szantażysta i lawirant

Gość gość
20.39-"Jak chcesz wiedzieć jaki charakter lubią faceci to patrz na jego koleżanki, a jak o wygląd chodzi - na to z kim sypia" x A jeśli facet nie ma koleżanek? :)

Gość gośćparodiaroz
jak nie chcesz się stosować to tym bardziej po co dociekac

Gość gość
to pewnie lubi kolegów :P a tak serio - zdziwiłoby mnie gdyby był facet który nie ma żadnych koleżanek - chociażby w pracy. Kobiet z którymi lubi rozmawiać.

Gość gość
zawsze szczery dziś -"Oczywiście, wystarczy się zalogować" x Jak odpowiesz w końcu na moje pytanie, to może się zaloguję a jak nie- to nie :):):).

Gość gość
a ja znam takiego,uwaza ze baby sa durnowate,tylko im tego nie mowi

Gość gość
zawsze szczery dziś -"Oczywiście, wystarczy się zalogować" x Jak odpowiesz w końcu na moje pytanie, to może się zaloguję a jak nie- to nie :):):).

Gość gość
ostre wycofanie :-) wygląda na to ze szczery boi się ryczących 40

Gość biologiczna maszyna
Jakie kobiety lubi ogół panów to przecież wszyscy wiedzą i widzą, nie potrzeba do tego jakiejś wielkiej filozofii. No, ale tak musi być, bo ludzkość by wyginęła....:) Jesteśmy tylko biologicznymi maszynami, niektóre z tych maszyn mają duszę i wtedy pojawiają się problemy egzystencjalne, stare panny i kawalerowie. Ale to nikły procent, reszta kieruje się tylko biologią i to biologia dokonuje wyborów.

Gość gość
zawsze szczery dziś -"To nie". x No to nie :) ale i tak się miło z Tobą rozmawiało. Lubię takie "pojedynki na słowa" :). Pozdrawiam i do usłyszenia "gdzieś", "kiedyś" na Kafe. Ta, co pytała :)

Gość gość
zaczyna się zjazd filozofow

Gość gość
kobiety nienawidza zbyt milych facetow

Gość gość
jakich filozofów?

Gość gość
nie spal się z nienawiści do miłych

Gość gość
gość dziś -"ostre wycofanie- wygląda na to ze Szczery boi się ryczących 40" x Nie jestem z tych "ryczącą 40-tką" :) a że Szczery się mnie boi?! :) Nigdy w to nie uwierzę! :):):)