Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsza inseminacja

Polecane posty

Gość gość

Witam Dziewczyny w sobote o 10 rano miałam robioną pierwsza inseminacje, cykl stymulowany. Dwa pecherzyki jeden 19, drugi 23 (pofałdowany, czyli teoretycznie niedługo do pęknięcia) Wydaje się, że owulacja nastąpiła w niedziele około 15 lub pozniej, jajnik bolał mnie jak nigdy w życiu. Czyli od inseminacji minęło jakies 30 godzin. Dzisiaj byłam na usg - jeden pęcherzyk pękł, endomerrium 9. Rozmawiałam z doktorka. Powiedziała, ze inseminacje najlepiej wykonywać zupełnie przed pęknięciem ( jakies 6 godzin przed lub 6 godzin po pęknięciu) Czuje, że nic z tego nie wyszło, ze ta inseminacja była zrobiona za wcześnie - przykro mi. Szukam kogoś kto czeka lub wlasnie miał inseminacje, tak zwyczajnie do pogadania...

Gość gość
Ja miałam 3 razy , niestety nic nie drgnelo nawet . Raz miałam na pękniętym pecherxyku a dwa razy przed pęknięciem. Dopiero in vitro pomogło - mam synka .

Gość gość
Czy invitro udało się za pierwszym razem? Nie stać mnie na ten zabieg, juz teraz badania i wizyty pochłonęły mase pieniędzy.

Gość gość
Czemu nie adoptujcie

Gość gość
Witajcie jestem Sisi mam problem z zalogowaniem:( jestem tydzien po inseminacji martwi mnie to ze wiekszosc z was byla stymulowana a ja nie...kiedy moge zrobic bete?