Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gokart dla chlopca

Polecane posty

Gość gość

Witam. Czy któraś z Was ma może doświadczenie jeśli chodzi o gokarta dla dziecka? Syn ma 6 lat i zastanawiam się nad kupnem takiego gotarta na pedały. Budżet Ok 1200 zł. Jakie firmy polecacie, na co zwrócić uwagę? Czy dzieci korzystają? Pozdrawiam

Gość gość
my mamy firmy Kettler, dokładnie taki https://www.ceneo.pl/7674820 świetnie się sprawdził, tyłu zamontowałam młodemu koszyk - taki do rowerów druciany i woził tam swoje zabawki na plac albo moje zakupy :P

Gość gość
dziękuje, jest rzeczywiście bardzo fajny!

Gość dhdhdhgd
Ty chyba żartujesz? Twój syn naprawdę chce takie coś??! Na dodatek nie za darmo po młodszym kuzynie a za duże pieniądze?? Przecież to pojazd dla maluchów. Koledzy i koleżanki zwinęliby się ze śmiechu a sam właściciel znudził się po jednym okrążeniu! Żeby to chociaż jeździło tak szybko jak rower... Ewentualnie, z braku laku, starszy może chcieć się przejechać gdzieś na deptaku małej miejscowości turystycznej. I tak jednak wolałby jakiś samochód poważniejszy, z akumulatorem, czy seagway, i co tam jeszcze. To już lepiej zabierz syna na tor z prawdziwymi gokartami.

Gość gość
To juz lepsza deskorolka elektryczna.

Gość Mirka34
A skąd dokładnie jesteś? Bo na przykład w Trójmieście są wypożyczalnie takich gokartów, więcej informacji znajdziesz tutaj https://www.veloking.pl/wypozyczalnie-rowerow-i-gokartow/ i ja myślę, że to fajny pomysł , żeby najpierw dziecko zabrać w takie miejsce, wypożyczyć kilka razy taki gokart i zobaczyć, czy się nie znudzi. Według mnie jeśli chodzi o kupno, to jest to spora inwestycja, a może się okaże, że takie kilka przejażdżek w roku dziecku zupełnie wystarcza i na wypożyczaniu wyjdziesz znacznie lepiej finansowo :)

Gość bogusiaz
A może gokarty? www.gokartyberg.pl ale takie na pedały? Dużo bezpieczniejszy gadżet no i taki niespotykany! Do tego to fajny i oryginalny pomysł na rozrywkę i prezent dla każdego dziecka. Jak szukałaś czegoś takiego to mam nadzieję, że pomogłam:)

Gość gość
a moze lepiej jakis rower? np indiana x-rock, dostaniesz w kazdym media expert, taniej wyjdzie :)

Ja kupiłam synowi gokarta na stronie https://krainadziecka.net.pl na napęd łańcuchowy. Mały codziennie nam śmiga na nim koło domu i ma frajdę. A co do samego gokarta to naprawdę jest solidnie wykonany a nie takie byle co. Cena też całkiem przystępna więc z mężem stwierdziliśmy, że był to dobry wybór