Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kupić matce prezent na dzień matki?

Polecane posty

Gość gość

Otóż sprawa wyglada tak że kupuje rodzicom prezenty na urodziny,imieniny,święta(na dzień matki i ojca też) ale w tym roku zastanawiam sie czy dalej tak robić bo nigdy nawet jako dziecko nie dostałam od rodziców nic poza urodzinami. I tu nie chodzi o jakieś niewiadomo jakie prezenty ale głupią czekoladę za 3zł i "wszystkiego najlepszego". Nie wiem czy kupić coś mamie czy nie, trochę mi głupio nic nie dać ale skoro ona o mnie nigdy nie pamiętała eh :o

Gość gość
Skoro rodzice mieli na ciebie wyjee bke to zrob to samo proste

Gość gość zawadiaka
Poważnie nigdy nic nie dali na dzień dziecka? Przykre. To skąd u Ciebie był odruch, żeby im coś dawać?

Gość gość
Matke trzeba szanować.

Gość gość
gość dziś Matke trzeba szanować. x nawet taką co nie szanuje własnych dzieci, albo je bije, katuje, zadręcza, zabija?

Gość gość
Ja bym nic nie dała.

Gość gość
wibrator.

Gość tajemniczaM
Hej, jeśli sumienie i potrzeba podpowiadają Ci, żeby coś kupić to czemu nie. Nie warto raczej być 'mściwym' względem rodziców. Zajrzyj może tutaj, masz kategorię prezenty na dzień mamy - https://www.garneczki.pl/tagi/prezenty-dla-mamy/ Wybierz coś na szybko i posprawie. Prezenty do kuchni zawsze się sprawdzają :)

Gość gość
Mamusia jest tylko jedna i każdy ją miał lub ma. Dlatego proponuję kilka prezentów: - dobrej jakości krem nawilżający pochwę ewentualnie jakiś żelik intymny - karnet do jakiejś znanej spelunki z tańcem na rurze - jakiegoś firmowego dziabonga lub szperacza Ucałuj mamusie w cycusie

Gość gość
Jak najbardziej że TAK. Mama będzie zadowolona jak dostanie prezent od Swojego dziecka . Zapraszamy na naszą stronę https://kasandra.com.pl/

Gość gość
Jasne trzeba kupić coś na dzień matki. Ja w tym roku kupiłam drobnostkę -wspólne zdjęcie na metalowej blaszce za kilkanaście zł. Mama się bardzo wzruszyła i natychmiast postawiła je na regale. Jak byś chciała za rok to kupiłam je na www.youpibag.pl