Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 170 cm, nie chce mi się żyć. Mam potężne kompleksy z powodu wzrostu :(

Polecane posty

Gość gość

Jestem młodym lekarzem, nie chcę mi się żyć tak dalej...

Gość gość
Przestań, ja mam 168, jestem bardzo atrakcyjną brunetką, zawsze podobali mi się wysocy faceci i takich miałam. Teraz jestem z mężczyzną, który ma 172, jak założę 10 cm szpilki, to jestem od niego wyższa. I co z tego? Jest świetny i to się liczy

A ja wręcz wolę niskich. Sama mam 164 i dla mnie wystarczy jak jest dosłownie trochę wyższy. 170 już jak najbardziej :)

Gość gość
Upije się i mam nadzieję rano nie wstanę

Gość gość
s********j z tym tematem j****y karakanie !!!

Gość gość
Znam lekarza nizszego od Ciebie, a to najbardziej meski mezczyzna na swiecie, kobiety za nim szaleja, ma to cos w oczach. Mozna sie w nim od razu zakochac, wiec lepiej z nim nie rozmawiac za czesto. Czlowieku, to nie o wzrost sie rozchodzi, a o sposob bycia itp

Gość gość
W klasie miała dziewczynę ze średnim wzrostem, czyli teraz około 164, w gimnazjum wiadomo mniej, ale nie odstawała, dużo dziewczyn było z nią równych, a strasznie ją gnębili, że jest za mała. to śmieszne, co ma powiedzieć kobieta z niecałym 150 cm, których wcale nie jest tak mało? Ty też przesadzasz, mój przyjaciel ma może ze 166cm, ma żonę, dziecko i nikomu nie przeszkadza ten jego wzrost. Tylko puści ludzie, dziecinni śmieją się z takich rzeczy. Dla mnie 170 cm czy to u faceta czy babki jest zupełnie ok.

Gość gość
jak na mężczyznę to jesteś raczej niski, ale mogło być gorzej, na pewno jakaś cię zechce