Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego młodzi faceci nie chca sie wiazac?

Polecane posty

Gość gość

wiekszosc zwiazkow przeciez jest wymuszona przez kobiete, jak nie wprost to manipulacjami, naciskami, ciążą itd.

Gość gość
Bo większość kobiet to nudne idiotki puste, zwłaszcza młodych

Gość gość
zależy na kogo trafisz chcą się wiązać tylko trzeba trafić na odpowiedniego faceta któremu zależy na miłości

Gość gość
Byle szmaty sie nie da kochać

Gość troliszczyk
kurfa nie wiem, ale naprawdę mam gorsze zagwozdy do rozgwożdżenia :o

Gość gość
dziewczynom zdzirowatosc wydaje się cool, obleśne to, totalne pomylenie wartości, chwala sie zabawa w klubie, czyli prostytucja, a potem wymagają pożądnego do związku:O albo konczą z bachorem w alkoholizmie, bleee

Gość gość
no uwierz mi,ze istnieja porzadne kobiety, np ja niby jestem ladna, zyczliwa i jakos nikt nie jest zainteresowany :o czesc woli sie bawic, inni z kolei mowia do mnie 'nie szukam nikogo' by za chwile wejsc w zwiazek z inna :o , a jeszcze inni to nerdy/skupieni na karierze wiec tez odpadaja a jak juz ktorejs sie uda jednego z powyzszych usidlic to zwykle na dziecko,albo w inny sposob, widze te cale zwiazki znajomych i szczerze wspolczuje bo znam moze ze 3 fajne pary a reszta masakra

Gość gość
mi tez mama mowi ze jestem przystojny i co z tego, i tak jestem brzydki jak noc, dziewczyny tylko patrza na mnie i patrza, ale żadna nie poderwie bo jestem brzydki, poza tym jestem już stary, ale byłem mlody:O

Gość gość
gość dziś Jakbyś była faktycznie ładna to byś już dawno miała chłopaka uwierz nie znam ani jednej ładnej dziewczyny która by nie była wiecznie zajęta.

Gość gość
ładne są zajęte już od 14 roku roku życia

Gość gość
gość dziś ja na znam sporo fajnych par którzy są w związku już wiele lat

Gość gość
taa, po 20 tyją na potęgę albo przeobrażają modliszki jedne, ale niektóre są perełki wolne koło 30, po już desperatki biorą wszystko co bez obrączki gania :D

Gość gość
To mało ludzi poznałeś. Ja znałem piękne wieczne panny, bo nie akceptują czegoś takiego jak związek bo to ogranicza ich przestrzeń życiową. Są też takie co zrezygnowały z życia osobistego bo musiały zająć się chorą matką. Różne są sytuacje.