Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna, która mnie podrywa stoi u mnie w hierarchii wyżej od tej, która nic

Polecane posty

Gość gość
Prawik, ty się cieszysz jak cię suka na ulicy oleje ciepłym moczem, bo dziewczyny nie chcą cię nawet popluć :D

Gość gość
żeby sie starać, to trzeba mieć o kogo. autor nie spełnia tych kryteriów

Gość gość
8:29 znany w psychologii mechanizm projekcji, gdy swoje cechy (lub życie) przypisujemy innym. Np biedak myśli, że wszyscy są biedni podczas gdy tylko on jest biedny, a reszta bogata. :0 Tak więc nie projektuj swojego życia na mnie. :D

Gość gość
bo wartość kobiety poznaje sie po tym komu odmówiła

Gość gość
8:35 zaczynają się aforyzmy z d**y. :D Ale skoro tak, to te kobiety był bezwartościowe. :)

Gość gość
Straszny zaszczyt stać w Twojej hierarchi.

Gość gość
Bredzisz prawuś, gdybym miała problem to bym z nim wyjeżdżała na forum i zawracała ludziom gitare tak jak ty, a ja mam co najmniej paru kandydatów, więc niestety, ale wychodzisz na załosne bezwartościowe i samotne goowienko bez szans na resztę życia.

Gość gość
8:38 już ja widzę jakie ty masz powodzenie jak wszystkich gównem nazywasz... no chyba, że wśród patologii. :)

Gość gość
ale to prawda, zobacz po sobie.. Jak kiepska musiałaby być dziewczyna , która zgodzi sie z toba byc. Desperatka, uchodźczyni przymierajaca głodem, uciekinierka ze strefy wojny? W kazdym razie w jej zyciu mi\usiałoby stać się cos dramatycznego żeby sie na ciebie zgodziła

Gość gość
Nie wszytskich prawuś, nie wszystkich, tylko tych co zasługują, prawdziwą patologię czyli ciebie.

Gość gość
8:39 no właśnie nie. Bo jeśli ten aforyzm brać na poważnie, to one jednak był bezwartościowe... w sumie damami nie były, ale to wychodziło dalej w rozmowie. :)

Gość gość
8:40 ale to ty jesteś z patologii. :)

Gość gość
zebyś ty jeszcze rozumiał jakis aforyzm....

Gość gość
no dobra mały nieudaczniku, czas wziąć sie za konkretną pracę. Zostawiam ciebie z twoimi gorzkimi żalami i frustracją

Gość gość
8:45 widać, że pochodzisz z patologii bo tylko patologia obraża kogoś kogo nie zna i nikogo nie wyzywa. :) Rodzice dużo alkoholu nadużywali? :)

Gość gość
No widzisz, one ciebie nie chciały, a my jesteśmy wartościowymi kobietami mającymi powodzenie w realnym zyciu, więc z czym do ludzi, niedorajdo? porzuć nadzieję, zapomnij o końskich zalotach i wróć do swojej samotności bo tylko na to zasłużyłeś.

Gość gość
8:48 tiaaa każda powodzenie, tylko nie w mojej obecności. :D

Gość gość
8:45 widać, że pochodzisz z patologii bo tylko patologia obraża kogoś kogo nie zna i nikogo nie wyzywa. usmiech.gif Rodzice dużo alkoholu nadużywali? usmiech.gif mniej niż twoi:) pa

Gość gość
Przypominam że ze sraniem wyjechałeś ty, w temacie. Jeśli spodziewałeś się za to czegoś dobrego, to jesteś totalnym chamem i DEBILEM patentowanym.

Gość gość
8:48 tiaaa każda powodzenie, tylko nie w mojej obecności. smiech.gif w twojej nie, bo nie wychodzisz z domu więc panny widzisz przez okno albo w jpg.a jak wyjdziesz to jesteś tak atrakcyjny , ze kwiaty więdną i ptaki zdychaja z nudów w locie

Gość gość
gość dziś 8:48 każda powodzenie, tylko nie w mojej obecności x ty jesteś 1000 x głupszy niż ustawa przewiduje.

Gość gość
Chciałem tylko powiedzieć że większość facetów tak NIE MA. Facet sam decyduje kiedy i do kogo ma zagadać a nie czekać na podryw jak jakaś.....dziewczyna.

Gość gość
8:37 nie prawda. :)

Gość gość
Jesli masz u mnie kamery, to sprawa trafi do sądu. Nie będzie ci do śmiechu ty wieprzu.

Gość gość
10:40 u ciebie mam nawet reżysera i kamerzystę ze scenarzystą i dźwiękowcem. :D A jeśli ten twój tekst był poważny to powinnaś trafić do psychiatryka. ;)

Gość gość
Mieszkam w miejscu, gdzie wszędzie są kamery. Do mieszkania tez ktoś mógł się włamać, kiedy mnie nie było i cos zamonotwać. Radzę uważać, bo mam realne mozliwości postawienia cię pod sąd, chociażby za stalking.

Gość gość
10:49 kamery? Mieszkasz w psychiatryku? :D Postawić mi możesz wiesz sama co, jak masz takie życzenie. :D

Gość gość
Dobrze wiesz że nie mam takiego zyczenia, że sie tobą brzydzę i że nie tknełabym cię nawet końcem kija.

Gość gość
Kamery sa na monitorowanych osiedlach imbecylu. W twoim rynsztoku raczej ich nie ma.