Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta z którą się spotykam, mówi sprzeczne rzeczy, nie rozumiem jej

Polecane posty

Gość gość

Tak mi powiedziała osoba z którą się spotykam. Ona ma męża i dwoje dzieci i ostatnio mi oznajmiła, że powinienem sobie kogoś znaleźć dla siebie, kogoś z kimś się będę mógł normalnie spotykać. Na koniec dodała, że gdybym sobie kogoś takiego znalazł to ona da mi spokój. Nie bardzo tego rozumiem, z jednej strony mówi, że chciałaby się ze mną spotykać i boi się mnie stracić a z drugiej gada, że powinienem sobie kogoś znaleźć i ona wtedy da mi spokój. Myslicie, że mówi tylko tak aby mieć czyste sumienie, że mi mówiła żebym sobie kogoś znalazł, żeby nie było potem na nią, że przez nią nikogo nie znalazłem? Czy o co chodzi, bo nie rozumiem już jej.

Gość gość
Ja tez jej nie rozumiem ufoludki ja tak uksztaltowaly z kosmosu

Gość gość
Co się wcinasz w cudze małżeństwo?

Gość gość
Ty zboczencu pojdziesz do piekla

Gość gość
Ja się nie wcinam, to ona podjęła taką decyzję, ona wyszła z inicjatywą abyśmy się spotykali.

Gość gość
Znajdz sobie bo dostaniesz zapalenia jader

Gość gość
Nie wiąże z Tobą żadnych poważnych planów autorze. Jestes tylko czasoumilaczem.

Gość gość
gość dziś Ale się z nią spotykasz, chciałbyś aby twoja żona spotykała się z innym? Bierzesz udział w zdradzie frajerze.

Gość gość
Co nie zmienia faktu że mogłeś jej odmówić... nie powinno się ruszać cudzych małżeństw w żadnym wypadku.

Gość gość
Ja sie nie spotykam z zadnym facetem i nikt nie ma prawa wyzywac mnie

Gość gość
głupiś jeszcze,ona tak mówi zebys ją zapewniał że nie chcesz innej że to ona jest wyjatkowa i że będziesz czekał aż odejdzie od meża. Taka zagrywka. Ona pewno i tak sie nie rozwiedzie ale fajnie miec dwóch adoratorów na wyłaczność.

Gość gość
To że nie wiąże ze mną żadnych poważnych planów to wiem, tak było ustalone od początku.

Gość gość
Ja to sie nie rozwiode nigdy chocbym nie wiem ilu sie podobala

Gość gość
Nie wie co ma robić że swoim życiem. Pwiedz jej co od niej oczekujesz. Np jeżeli kochasz to mów by odeszła od męża i została z Tobą lub jezeli nie, to ze nic z tego nie będzie oprócz seksu. Postaw sprawę jasno.

Gość gość
Ale ja nie chce żeby odchodziła od męża i była tylko ze mną, ona też nie chce odchodzić, tylko wychodzi to tak, że ja jakbym nie mógł mieć nikogo bo ona odejdzie ale ona męża może mieć i po co tak gada, żebym sobie kogoś znalazł a jak znajdę to ona odejdzie ode mnie, o to mi chodzi.

Gość gość
Jesteś frajerem twoją bo godzisz się na bycie tym drugim, jak się mąż dowie, spuści ci manto :D

Gość gość
To znaczy, że się jej już znudziłeś i masz się domyślić, że masz odejść z własnej woli, matołku :D

Gość gość
Może i macie rację, że powinienem to zakończyć, tylko że mi z nią jest tak dobrze, że nie potrafię.

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć co ona mysli, co czuje , czy będziecie razem i o co jej tak naprawdę chodzi, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gośćznawczynisuczek
ona ta k mówi bo chce się z tobą pobawić ale na nic więcej nie licz

Gość gość
No przecież pisałem wcześniej, że ja na nic więcej jak na zabawę nie liczę i ona tak samo. Tylko po co tak gada? szuka usprawiedliwienia przed samą sobą i mną, czy co?