Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FACET ZACZYNA SIĘ OD 180 CM !!!

Polecane posty

Gość gość

i każda która sie z tym nie zgadza - kłamie!!!

Gość gość
gofna prawdana facet zaczyna się od 18 cm

Gość gość3232
A kobieta od 150 CM xd . aaahahahaha Karły j****e ... Szukają faceta powyżej 180 CM same mają max 160 CM i to wygląda jak huj wie co. Jak widzę, takie pary, w których różnica wzrostu wynosi, powyżej 25 CM to nie wiem czy się śmiać, czy płakać . Tak kobieta to jest dobra ale tylko do jednego, przynajmniej plecy ją nie będą bolały, bo nie będzie się musiała, za bardzo schylać xd

Gość gość
to prawda facet zaczyna sie od 180 cm a kobieta kończy na 55 kg

Gość gość
U mężczyzn liczy się silny charakter. No i potem ładna twarz.

Gość gość3232
A nie kasa?? . Coś się zmieniło. Boże, jak te baby szybko ewoluowały . Zadziwiające xdd

Gość gość
silny charakter a co to znaczy ? bo ja chyba za miękki jestem :(

Gość gość
co mi po jego 180cm jak będzie miał małego :P

Gość gość
Silny charakter i zaradnośc= kasa :)

Gość gość
nawet jak jest wysoki a nie wygląda jak model to żadna go nie zechce

Gość gość
Facet zaczyna się od 175

Gość gość
A już 178 to wysoki mega i fajny :) A ja mam 150 wzrostu i się ugotujcie:) Shakira ma 155, Ariana Grande 152, Lady Gaga 155, Kim Kardashian 158, Christina Aguillera 155. Nawet Nicki Minaj 155( akurat niezbyt ok ona )I się ogarnijcie bo najfajniejsze babki są niskie.

Gość gość
A co tu się gotować, każdy lubi krasnale :)

Gość gość
11:34 sam jesteś krasnal:) powiedz Shakirze ze jest krasnalem lub Arianie Grande :) prawda jest taka ze połowa kobiet w Polsce nie jest zbyt chuda :) i jak ma z 170 i taka przy sobie to ujdzie a jak nieco nizsza i nadal tyle samo kilo nadwagi to wyglada to tragicznie. I tu chodzi o wagę. Tak dziś oglądałam wysokie kobiety i niskie, wszystkie maja cechę wspólna- nadwage lub celulit

Gość gość
11:34 a i nazwij Shakire (155)krasnalem lub Ariane Grande (152) lub Kim Kardashian( 158) prawda taka ze super to są babki. I wysokie i niskie mają zalety.

Gość gość
No i chocbys miał 2 metry to takich fajnych babek mieć nie będziesz. Bo gdyby IQ rosło wraz z wzrostem to by było fajnie.

Gość gość
11:39 hahahaha tak sobie tłumacz liliputko :D nawet jakbyś ważyła 20kg to i tak każda laska będzie patrzeć na ciebie z góry bo jej sięgasz do łokci :D

Gość gość
Facet od 180cm a kobieta od 165cm wszystko co poniżej to niewymiarowe

Gość gość
gość dziś A już 178 to wysoki mega i fajny usmiech.gif A ja mam 150 wzrostu i się ugotujcieusmiech.gif Shakira ma 155, Ariana Grande 152, Lady Gaga 155, Kim Kardashian 158, Christina Aguillera 155. Nawet Nicki Minaj 155( akurat niezbyt ok ona )I się ogarnijcie bo najfajniejsze babki są niskie. xxx No i co z tego ze wypisałaś kilka malutkich kobitek, ja ci mogę wypisać setkę kobiet powyżej 175cm plus drugie tyle modelek. Prawda jest taka że te 150/155cm nie spełnia już żadnych norm społecznych. Potem jak siadacie na krześle w autobusie, albo w parku na ławce to wam nogi wiszą nad ziemią, bo to jest robione pod standard dla dorosłych. Ubrania, nawet rozmiar XS owszem jest szczupły ale na długi. Montaż umywalek, luster itd, wszystko jest dla was za wysoko. Ważne! oczywiście że to nie wasza wina, że nie urosłyście, ale niestety społeczeństwo z dekady na dekade rośnie, to nie to co przedwojenne dziadki co mieli po 150/160cm, teraz pokolenia wyrastają jak na drożdżach i to oni są w większośći.

Gość gość
11:57 z tego co widzę po świecie jednak nie :) I Shakira tez ma 155 a jakoś w życiu byś do niej nie był w stanie zarywać :)

Gość gość
11:57 jakoś Ariana Grande ma 24 lata :) Wiec nie ma reguły a niższe laski tez są seksowne :) Coś czuje ze jesteś wysoki a brzydki i masz problem:) W dodatku same płaskie laski bez kształtów Cxuje ze sam jesteś zakompleksiony Lol Albo masz z 18 lat góra

Gość gość
"Setkę kobiet powyżej 175"yhy a w szpilkach prawie 190 przy czym większość facetów ma 180. Serio jakiś zakompleksiony to pisal

Gość gość
Myśle ze Ariane Grande nie interesuje to co jakiś brzydal biedny o niej mysli. Ma najwiecej obserwujących na insta na całym świecie