Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość333

Dziewczyny co robić??

Polecane posty

Gość gość333

Jestem z chłopakiem prawie 1,5 toku, ale nie mam pewności że jest mi wierny. Ja mam 20 lat a on 28. Zanim się poznaliśmy zadawał się z Ukrainka tak dla '' p********a'', opowiadał mi że go zostawiła wyjeżdżając bez słowa. Aż nagle wróciła i zaczęła ingerować w nasze życie wydzwaniala do nie niego, pisała sms, obiecywał mi że z nią jest wszystko skończone, że napewno się z nią więcej nie spotka, ale ona i tak nie dawała mu spokoju tylko non stop kontaktowała się z nim. I wiecie co? Spotkał się z nią!Dowiedziałam się dopiero o tym we wrześniu ubiegłego roku, a spotkał się z Nia jakoś w czerwcu, dowiedziałam się tylko dlatego że męczyło mnie sumienie że muszę sprawdzić jego telefon, zrobiłam to jak wyszedł do łazienki. Oszukał mnie ze do tego spotkania nie doszło. Wybaczylam mu to. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że wróciła ponownie i znów zaczęły się telefony, sms. Zablokowalam jej numer w jego telefonie ale to nie dało skutku bo zaczęła pisać z innego, prosiłam go żeby numer zmienił ale nie chce bo wszyscy mają numer do niego typu szef koledzy z pracy. Nie wiem co już mam robić, czy on mnie kocha? Czy dalej z tym ruskim k***iskiem chce mieć kontakt. Co robić?

Gość gość
Umów się z nią w jego imieniu i ręcznie wytłumacz gdzie jest jej miejsce. Mam cię uczyć jak się załatwia sprawy?

sledź go ;) zobaczymy co robi z nią. podczas takich spotkań jeśli do nich dochodzi

Gość gość
Wiesz gdyby on cię szanował to by jej powiedział konkretnie żeby dala mu spokój a widocznie on tego nie chce. Więc dalabym kryterium albo ona albo ja i bym dała sobie spokój bo prędzej czy później cię zdradzi. Mam 36 lat i wiem co piszę

Gość gość333
Mówi że już się z nią nie spotyka, tylko tyle że dzwoni, ale w to nie wieze.

Gość gość
Jasne. ....

Gość gość333
Teraz akurat przyjeżdżasz do domu na noc bo dojeżdża do pracy, a ona pracuje w jego miejscowości. Myślę że mogą się spotykać późnymi wieczorami, bo wtedy jak się spotkali co mi nie powiedział to była jakaś godz 23 widziałam w wiadomościach jak mu pisała żeby przyjechał po nia