Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tęsknota za wolnoscią

W klatce

Polecane posty

Gość tęsknota za wolnoscią

Czuje sie jak w klatce od długiego czasu.Partner z którym jestem własciwie odizolował mnie od ludzi twierdząc że wszyscy są fałszywi i jako że mamy pieniądze kazdy będzie chciał mnie wykorzystać,że chce mnie chronić przed złem tego świata itp.Efekt jest taki że ingerując w moje znajomosci doprowadził do tego że stałam sie samotna i nieszczęsliwa.Od kilku miesięcy zmagam sie z depresją,kiedy Mu mówię o tym On twierdzi że mam Jego i to jest najwazniejsze.Przyznam że jest dla mnie dobry i opiekunczy ale ja chcę poznawać innych ludzi,chcę żeby mnie odwiedzali tak jak kiedyś,żebym mogła sie wyżalić w trudnych chwilach komuś gdy On jest w pracy.Miałam juz takie momenty i czułam sie strasznie wiedząc że nie mam nawet z kim wyjsc na spacer.Dodam że mam małą rodzinę na koncu Polski i żadnych blizszych znajomych tutaj gdzie mieszkam.Czy mój męzczyzna miał prawo alienować mnie od ludzi?Czuję sie jak w klatce i zaczęłam emocjonalnie oddalać sie od Niego..nie chce tak żyć.

Gość gość
A chodzisz do pracy i zarabiasz czy na nim zerujesz? Bo jak tylko ze jego kasy żyjesz to masz co chciałaś