Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dopiero teraz odżywam po rozstaniu.

Polecane posty

Gość gość

Osoby po rozstaniu jeśli mogę dać wam radę, jak to przeżyć i dojść do siebie, to powiem Wam co mi pomogło. Mianowicie: dać sobie czas na skutek i przeżycie wewnętrzne tego że nie jesteście już razem. Płakałam przez może 3 dni i 3 noce bez przerwy, na początku. Potem tylko czasami się wzruszalam. Wychodźcie do ludzi i mówcie otwarcie że rozstaliście się. Wspominajcie o byłych, jeśli temat w jakiś sposób do nich nawiązuje. W związku było też wiele dobrych chwil, także nie wymazujecie ich z życia i pamięci. Tylko w ten sposób można zdrowo pogodzić się z rozstaniem. Obecnie mam sporo energii, dużo planów. Staram się dbać o siebie. Robię kaloryferek na brzuchu, a wcześniej nie miałam głowy i jakoś czasu żeby się tym zająć:) mam chęć i nadzieję na poznanie kogoś nowego i umiem sprecyzować czego chce od życia i czego oczekuje od mezczyzny. Każda kolejna relacja przybliża nas do tej wymarzonej. :)

Gość gość
Czas na smutek*

Gość gość
Jak u was wyglądały etapy po rozstaniu? Kiedy się wyleczyliśmy albo weszliście w nowy lepszy związek?