Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym jest miłość?

Polecane posty

Gość gość

W szoku jestem że to tu piszę, ale na prawdę potrzebuję obiektywnego spojrzenia. Sprawa wygląda tak. Przez ponad 9 miesięcy byłam zauroczona pewnym chłopakiem. Możemy nazwać go Krystian. Kiedy już traciłam nadzieję on nagle zwrócił na mnie uwagę. Zostaliśmy parą w wakacje. Z całą pewnością mogą powiedzieć że byłam zakochana. To był najpiękniejszy czas w moim życiu. Trzymanie za rękę, przytulanie, pocałunki. Ale także rozmowy i dyskusje. Potem powoli zaczynały się problemy. Ale to w końcu nic niezwykłego. Zawsze chyba tak jest. U mnie to uczucie gdzieniegdzie powoli gasło. Aż doszło do tego, że spotykanie się było dla mnie obojętne. To czy go widzę, czy nie. Ale były też dobre momenty, kiedy myślałam że jakoś to będzie. Damy radę. Krystian jest fajnym facetem. W wielu kwestiach się dogadujemy. Podobnie widzimy swoją przyszłość. Jest jednak bardzo niedojrzały emocjonalnie. Emocje dosłownie nim rządzą. Było to bardzo męczące. Ten całkowity brak panowania nad sobą... Postanowiłam się rozstać i tak też zrobiliśmy. Na początku był zły i rozczarowany, ale później zrozumiał. Dajemy sobie czas. Tylko nie mam pojęcia jak to ma wyglądać. Odzywać się do siebie czy nie? Trwać obok? On naprawdę potrzebuje czasu do samorozwoju. Dopiero po rozstaniu zdał sobie sprawę z wielu rzeczy... I najtrudniejsze pytanie, co to znaczy kogoś kochać? Jak wy to czujecie? Rozgraniczcie proszę zakochanie od dojrzałej miłości... Ps. O ile to istotne to oboje mamy po 20-kilka lat

Gość gość
Powiem tak: po 9 miesiącach to oboje powinniście jeszcze szaleć na swoim punkcie. Mowisz o problemach ktore się pojawily. Po kilku miesiacach znajomosci problemy? To było tylko chwilowe zauroczenie, nic z tego nie będzie.