Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym mieć już męża i być w ciąży...

Polecane posty

Gość gość

Ma

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Mam 21 lat

Gość gość
Młoda jesteś :) masz jeszcze czas.

Gość gość
Ja to samo. U moich znajomych zaczyna się już wysyp ciąż, zaręczyn, ślubów. Jestem w związku z wspaniałym mężczyzną ale dopiero od 5 miesięcy, prędko się nie doczekam pierścionka a co dopiero obrączki. Co do ciąży, będzie jeszcze trudniej bo chciałabym już jakieś stabilizacji finansowej zanim bym się zaczeła starać, tzn przede wszystkim własnościowego mieszkania

Gość gość
gość dziś ile masz lat? jeju, co to za parcie... 21 lat, ślub? studia najpierw skonczcie, prace znajdzcie, zdobedzcie staz, zarobcie na utrzymanie i dopiero rodzina, dzieci...a nie 500+ i zycie za podatki ciezko pracujacych

Gość gość
Koleżanka z roku dzisiaj właśnie powiedziała, że coś tam jej narzeczony... Już ma narzeczonego, a ja już nawet chłopaka nie mam :( Boję się, że nie znajdę odpowiedniego mężczyzny. Poznaje chłopaków, ale żaden jeszcze mi nie pasował tak żebym mogła z nim być całe życie.

Gość gość
gość dziś miej tą świadomośc że ta chwila "posiadania" meza moze nigdy nie nastapic...czego Ci z calego SERCA życzę!

Gość gość
A to niby dlaczego tak mi zyczysz? :D jakbym chciała, to bym juz miała, ale chodzi o kogoś, z kim mogłabym spędzić całe życie. To nie sztuka dziś wziąć ślub, bo jest fajnie, a za rok się rozwieść

Gość gość
Przeglądaliście kiedyś zdjęcia ślubne zamieszczone na stronie fotografa? Piękna sceneria, dobre zdjęcia i brzydcy ludzie :P

Gość gość
gość dziś dlatego ze zwiazek to nie jest spelnianie twoich zachcianek przez kogos!

Gość gość
Daj spokój lalcia, jak jesteś ładna i fajna to na pewno znajdziesz spoko faceta

Gość gość
typowa pustota: wszystkie chcecie ciąży, ślubu, męża itp. bo wszyscy dookoła mają... Same to w kilku miejscach tu napisałyście. To typowe kobiety robią wszystko na pokaz, żeby koleżanki zazdrościły, albo dlatego że same koleżankom zazdroszczą. Strasznie głupie i proste z was zwierzątka :o