Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Troska o mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się, czy z męskiego punktu widzenia jest to może nie tyle pożądana cecha, ale czy lubią, gdy kobieta się o nich troszczy. W sensie- ugotuje, zatroszczy się podczas choroby, będzie okazywać czułe gesty(przytuli, pomizia. itp.). Nie chcę robić absolutnie z faceta 'c*py', ale zwyczajnie sprawić mu przyjemność. Mam w sobie taki typowy macierzyński instynkt,który każe mi dbać o drugą kochaną osobę. A wiem, że nie wszystkie kobiety takie są. Czy wy mężczyźni takie cechy czy zachowania u kobiet doceniacie, czy sprowadzacie do poziomu usługiwaczki i typowej kury domowej?

Gość gość
ja doceniłbym bardzo

Gość gość
dokladnie. biedni sa tylko homosie bo jak mama im zemrze to juz nikt nie ugotuje. a taki heteryk sobie inną babę przysposobi i ma upichcone, uprane..zyc nie umierac.

Gość gość
ja doceniłbym bardzo,ale też oczywiście bez przesady,żeby to nie prowadziło do nadmiernej regulacji życia

Gość gość
ale chciałbym mieć taką żonę,w miarę możliwości starałbym się pomagać jej w pracach domowych

Dziewczyno, zastanów się, o co pytasz. To tak, jakby facet pytał, czy kobiety lubią, kiedy mężczyzna się o nie troszczy. Każdy to lubi. Jeśli ta osoba nie traci przy tym niezależności, jeśli ma swoje hobby i własne zdanie - jest bliska ideału. gość dziś Homosie sami sobie umieją ugotować, a i ich partnerzy się o nich troszczą.