Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Małe kobietki są najlepsze i mężczyźni wybierają najczęściej

Polecane posty

Gość gość
gość dziś nie, on jest Brytyjczykiem, 188 cm wzrostu jak już pisałam i ma wysokie kobiety w rodzinie, bo ma przewagę szkockiej krwi nad angielską, ale i w Polsce uchodzę za wysoką

Gość gość
170cm jest to wzrost wysoki a nie średni zwłaszcza u kobiety. Takie bzdury tu wypisujecie, że niewiadomo czy się śmiać czy płakać nad Waszą głupotą. Kobieta, którą ma 155cm wzrostu, to karlica z krótkimi nogami i zazwyczaj nieproporcjonalnie dużą głową. Czym tu się zachwycać? Jaka słodka kobietka? :-)

Gość gość
Mam 174 cm wzrostu i nienawidzę swojego wzrostu...i co z tego że mam wysokiego męża (192) ??!! Nie jestem do niego przyklejona i nie łazimy wszędzie razem! Np.dzisiaj przyszlam do pracy w szpilkach i jestem o głowę wyższa od moich koleżanek,albo nawet więcej niż głowę,rzadko tak chodzę więc od razu zauważyły że jestem wyższa niż zwykle...kupić ubrania,buty wcale też nie łatwo. Zazdroszczę normalnym wzrostem kobietom,filigranowym,niskim,średnim...bycie wysoką kobietą to same minusy!!

Gość gość
ja te moje 170 lubię, w sam raz i na brak powodzenia nie narzekam

Gość gość
gość dziś :D masz 174cm a opisujesz się jako wielkolud co góruje głowe nad innymi i ubrań ci trudno kupić :D ale bzdety, daj se siana, bo teraz większośc nastolatek juz ma taki wzrost. Nie wyszło ogromna kobieto metr siedemdziesiat cztery :D:D:D

Gość Ana435
Do wysokiej 174. Jeżeli ubrania kupujesz u Chinczykow to nie dziwię się, że de za małe :-) W normalnych sklepach, czy sieciowkach osoby mające 174 cm wzrostu nie mają problemów z kupnem ubrań.