Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mezalians dot. wykształcenia

Polecane posty

Gość gość

Poznałam jakiś czas temu faceta, starszego ode mnie o kilka lat. Pan inżynier, inteligentny, a ja z kolei jak to ujął po głupich studiach (fakt faktem do wybitnych nie należą, ale czasu i decyzji nie cofnę). mimo to głupia nie jestem, ale czy papierek może definitywnie skreślić możliwość wejścia w głębszą relację? niby fajnie nam się rozmawia, nadajemy na tych samych falach, ale czuję, że gość ma wybujałe ego i się uważa za inteligenta, skoro czepia się, że moje studia są nie wiadomo jakie. Jak wy mężczyźni to widzicie? Gdybyście poznali fajną dziewczynę, nie pustą, ale z marnym wykształceniem, to byście ją na starcie skreślili?

Gość gość
Pewnie ma problemy z erekcją, dlatego eksponuje te rzeczy u siebie, którymi w życiu może zaimponować.

Gość gość
pozjadał rozumy, mysli ze jest fajny i madry a jest bee i pewnie z brzuchem bo nie ma czasu na sport.

Gość gość
Kobiety po studiach sa po prostytucji

Gość gość
dobre prowo 2/10 z racji tego że pelikany łyknęły :p

Gość gość
Pytam was poważnie, bo to dla mnie delikatna kwestia. Proszę więc o wnoszące coś do tematu odpowiedzi ;)

Gość gość
Absolutnie zadne prowo- w koncu takie rzeczy maja miejsce na co dzień

Gość gość
no prowo; jak cie uważa za głupią to go rzuć idiotko ( chociaż może dlatego uwaza cie za idiotkę) ;p

Gość gość
ktoś się jeszcze wypowie?

Gość gość
up up

Gość gość
jak to ujął po głupich studiach x no to widać jakie mniemanie o sobie ma ten facet, umniejsza wykształcenie kogoś. To jakiś buc :/

Gość gość
bo to 'magister inżynier' polibudy..

Gość gość
Facet, który mówi partnerce, że głupie studia skończyła - sam nie jest fajny. Bo z miejsca ustawia się na pozycji tego lepszego, mądrzejszego, zaradniejszego. Zwróć uwagę na jego zachowanie, i nie pakuj się w związek z bucem, który twoim kosztem podnosi sobie samoocenę.

Gość gość
jakis buc...

Gość gość
to czemu pan inżynier przy całej wiedzy , inteligencji i to technicznej itp itd chce pukać byle jak wykształcone młodsze panienki zamiast wyrwać inną panią inzynier, panią doktor, panią mecenas, itp. Nie daje rady zainteresować takiej kobiety swoją inteligencją , czy musi mieć kogoś na kim tanim kosztem będzie sobie ego popdnosił

Gość gość
no chyba ze skoczyłaś naprawdę coś zenującego w szkole stylizacji paznokcia w PipidówieDolnej

Gość gość
no chyba ze skoczyłaś naprawdę coś zenującego w szkole stylizacji paznokcia w PipidówieDolnej

Gość gość
lej na typa, szkoda zachodu na niego

Gość gość
Prowo. To kobiety mają chopla na punkcie wykształcenia i papierka.

Gość gość
a faceci juz nie? ten przyklad ppkazuje, ze jednak dla mezczyzn tez ma znaczenie. z punktu widzenia kobiet moze nie tyle papierek sie liczy, co zaradnosc faceta

Gość gość
Niestety ale uważam że cała historie autorka zmyslila aby dowiedzieć się co faceci mają do powiedzenia na ten temat. I zapewne liczyła że ktoś napisze ze wykształcenie się liczy ble ble ble. Jeśli nie jesteś kompletnie durna to dla faceta nie ma znaczenia co skończyłas i gdzie. Liczy się twój wygląd, to czy jesteś sympatyczna i kilka innych rzeczy ale na pewno nie wykształcenie.

Gość gość
inzynierowie to specyficzna grupa moze nie intelektualnych cieniasow,ale cieniasow zyciowych (ing.NERD)takie nerdy /pierdy juz lepszy po jakichkolwiek innych studiach ale nie inzynier :-p

Gość gość
Tak sobie próbuje przypomnieć jakie wykształcenie mają dziewczyny z którymi się spotykałem przez ostatni rok i nie wiem.

Gość gość
a nie sa wlasnie tacy bardziej zaradni?;) nerdy kojarza mi sie z informatykami :D choc znam kilku po polibudzie, ktorzy sie nie potrafia zabrac za sprawy damsko-meskie :D

Gość gość
zaradni?wiekszosc to starzy kawalerowie aczkolwiek istnieja wyjatki

Gość gość
uppp