Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to może być linea negra? czy to ciaza?

Polecane posty

Gość gość

23 kwietnia razem z chłopakiem zbliżyliśmy się do siebie. Nie wkladal mi swojego przyrodzenia Ale dotykal mnie tam. Mówił że trochę spermy wypuścił z siebie. Niedawno zauważyłam linię biegnąca prawie do pepka. Czy to linea negra? Mój okres był bez spóźnienia jednak był czerwono brązowy Ale trwał 6 dni jak zawsze. Dwa testy wyszły negatywne. Czy to jednak może być ciąża? Wspomnę również ze od 3 dni czuję jakby kluche w gardle i dzisiaj kuł mnie żołądek. Linia jesy blada i waska Ale jednak troche widoczna

Gość gość
Ta linia pojawia sie w drugiej polowie ciazy. Wkrecasz sobie. Mialas okres. Spoko.

Gość gość
Skoro już wiesz co to za kreska to najpewniej wiesz albo powinnaś się doinformować kiedy się pobawia. Jak nie umiesz uprawiać rozsądnego seksu, to baw się lalkami.

Gość gość
Moja koleżanka w liceum miała takie coś. I z chłopakiem też nie spała. Okazało się, że szew od rajstop jej się odcisnął :-p Nie panikuj dziewczyno, nie jesteś w ciąży.

Gość gość
Dziękuję dziewczyny. Ale niepokoi mnie też fakt że do toalety muszę chodzić co 2 godziny... i w moim sluzie co jakiś czas widać brązowe plamy. Może to nerwy?