Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy takie jak ja moga mieć fajnego męża?

Polecane posty

Gość gość

Jestem beztroska, na ogol wyluzowana, wesola , pełna wiary w siebie, ufna, ludzie mowia ze nie da sie mnie nie lubic... ale do zwiazku jakos mnie nie chca. Moze zdarzylo sie kilka razy ze chcieli ale nie byli to fajni faceci. Zastanawiam się czy prawdziwy mężczyzna z klasą mnie zechce czy oni raczej mają inny typ? Jestem jeszcze młoda , ale z drugiej strony nie aż tak , mam 22 lata i nie wiem czy ja kiedyś spowaznieje, dla mnie życie musi być ekscytujace, lubię być w centrum zainteresowania,jak tego nie mam to wpadam w depresję. Lubię podróżować, jestem ciekawa świata ale nudzi mnie nauka. Lubie przygody (życiowe a nie seksualne , w tej kwestii jestem dość powsciagliwa), sport, dbam o cialo. Staram się zachowywać z klasą. Ale nie potrafię być poważna , czuję się wtedy ograniczona wpasowana w schemat, gorzKnieje..nie wiem chyba taki charakter a to oznacza że już się nie zmienie? Zauważyłam że przyciagam do siebie rozrywkowych facetów albo tzw ciepłe kluchy ale ja takich nie chce , chciałabym kogoś z klasą kto mnie nie będzie ograniczał , frustrowal sobą

Gość gość
będziesz sama do końca swoich dni takie jest twoje przeznaczenie pustaku

Gość gość
22 lata , bardzo młoda jesteś, baw się facetami

Gość gość
Jeszcze nie planuje szukać męża ale za kilka lat już tak. Czas leci ,niedawno konczylam 18, i zaczęłam się zastanawiać na poważnie czy będę miała szansę na kogoś fajnego

Gość gość
to zainteresuj chłopakiem który jest prawiczkiem

Gość gość
nie wiem co to ma wspolnego z moim postem.