Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest jakas wróżka na forum?

Polecane posty

Gość gość

I chcialaby wyciagnac dla mnie karty?

współczuję Ci, naprawdę. żeby w nocy tracić w ogóle czas na myślenie o takich pierdołach! Ty teraz pewnie napiszesz, że to tak dla zabawy, ze w to nie wierzysz, ale to nawet gorzej. jesteś uzależniona od jakiegoś życzeniowego absurdu, od ludzi sekciarsko wykorzystujących martwą już "wiedzę" astrologów sprzed stuleci. jestem pewna, że w życiu codziennym atakujesz np. wyznawców jakichś poważnych religii. albo może sama jesteś chrześcijanką? to dopiero absurd - wiara we wróżbitów to grzech niemalże wykluczający wiarę w Boga! a może podoba Ci się, że to taki duchowy fast food, w razie gdyby Bóg nie spełnił Twoich życzeń i modlitw o hajs, chłopaka i inne rzeczy doczesne, nawet zdrowie. . oj, bardzo się nim strujesz. weź się za siebie, za swoje życie! nawet zakładanie o tym tematu to chora bzdura!

Gość gość
Nie, jestem ateistka :P Kolezanko plz nie zasmiecaj forum, chce sie dowiedziec czy zostane dopuszczona do egzaminu. Jestem w klopocie i szukam porady :-(

:O:O:O:O tak, to jest bardzo ważna sprawa, dla której warto narazić duszę, której nijak inaczej się nie da rozwiązać, a wróż Maciej to kompetentna osoba, która Ci pomoże. pomyśl. wiara. albo rozum. albo to i to. używaj umysłu.

Gość gość
Wole byc opetana przez diabla niz byc zaklamanym aniolkiem :P

nie wiesz co piszesz. :( upadnij na kolana i przepraszaj Boga, módl się o rozsądek, którego Ci brakuje i o wolność umysłu w kierowaniu swoim życiem.

Gość gość
haha no spoko wolnosc umyslu to jakby nie bylo najwyzsza wartosc humanistyczna :P Ale no dobra wygralas - Boze blagam spraw by dopuscili mnie do tego egzaminu :-( Przysiegam ze juz nigdy w zyciu nie pojde na zadne studia, nigdy, never ever

widzisz?:( czemu potraktowałaś naszego Ojca zamiennie z tymi kuglarzami:( umrzesz bez tego egzaminu na wieki? x haha no spoko wolnosc umyslu to jakby nie bylo najwyzsza wartosc humanistyczna jezyk.gif x jeden z największych darów, bez niego jesteś ZAWSZE czyjąś niewolnicą, a na końcu gdzieś jest diabeł, bo to on podkusza innych, żeby Tobą manipulowali. z Chrystusem jest TYLKO wolność:)

Gość gość
Kuzwa a najgorsze ze mi sie w ogole nie chce tego pisac, no za chiny pana, a musze jeszcze naskrobac z 16 stron :-( To jest jakis koszmar, ale dzieki Broken za chwile relaksu, zycz mi powodzenia kochana ;-)

Przysiegam ze juz nigdy w zyciu nie pojde na zadne studia, nigdy, never ever x a to czemu?:) przecież mądry i ambitny z Ciebie pyszczek:)

Gość gość
w tv masz tyk debili dość ktorzy robią z mozgu wode zaloncz i zadzwoń:-P

Gość gość
nie dziekuje, ale fajnie bylo z toba popisac, ide wypalic fajke, albo do wyrka na godzine i hejze do przodu.... A madra to ja niestety nie jestem, nad jednym zdaniem mysle godzinami....

Gość gość
no to pa ci :-P

A madra to ja niestety nie jestem, nad jednym zdaniem mysle godzinami.... x e tam;) wymagaj od siebie więcej:(