Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja córka nie dostała roweru na komunię

Polecane posty

Gość gość

ani roweru , ani tabletu . Dostała mnóstwo upereli nikomu niepotrzebnych . Jestem zła ! koszty uroczystości spore bo w restauracji . Miała dostac rower , tablet bo tak jej obiecali goscie a tu nic . Ale za to 6 biblii , biżuterie złota i srebrna i aparat cyfrowy , reszta to kasa i bardzo mało bo nie starczy na porzadny rower i tablet . Nie nie jestem oszołomiona - w ub roku byłam na komunii to kupiłam tablet za 550 zł a tu takie g*******e prezenty . Nie nie rozbilam tego dla prezentów czy kasy , no ale by dac 50 zł w kopercie ? co ja mam za rodzine skąpą !!!

Gość gość
rodzina skąpa a ty porypana, pasujecie do siebie

Gość gość
A jak córka duchowo przeżyła ten sakrament? Doświadczyła Jezusa?

Gość gość
czego oceniasz jak mnie nie znasz . Wyobraz sobie (jesli to potrafisz ) ze obiecujesz dziecku rower a potem dajesz 200 zl w kopercie ! corka czeka na obiecany rower a tu nic . po co w ogóle gadali o rowerze !

Gość gość
nie pisze o stronie duchowej . tylko o prezentach ! odróznij to . niestety dzieciaki i tak w wiekszosci o prezentach mysla ... no chyba ze twoje takie świete :P

Gość gość
Rodzina normalna, a Ty głupia jak but. To kup córce rower i tyle.

Gość gość
aha jestem juz oceniona po kilku literkach . owszem kupie córce rower . dzieki za pozwolenie :P

Gość gość
Faktycznie trochę nie ładnie się zachowali. Jeśli obiecali ten rower dziecko ma prawo być rozczarowane. Przykre. Moja córka w zeszłym tyg miała komunie i też nie dostała jakiś super ekstra prezentów czy mega dużo kasy. Ale była przeszczesliwa! Zobaczyła dawno nie widzianej rodziny. Nic jej nie obiecywalismy więc cieszyła się że wszystkiego, dostała tel, kolczyki, medalik, Biblię, pieniądze (800). Dzieci w jej klasie dostały duuuzo więcej ale jakie to ma znaczenie?