Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwują mnie ludzie z niepełnosprawnymi dziećmi

Polecane posty

Gość gość

Potem żebrają po ludziach o pieniądze. Właśnie wczoraj dostałam jakąś badziewną ulotke z fundacji że potrzebne pieniądze dla Piotrusia chorego na Downa. Że dzięki nim Piotruś ma szanse w walce z chorobą. Od kiedy to downa idzie wyleczyć? Poza tym ci rodzice też są niepoważni wydając na świat takie dziecko zamiast od razu usunąć. A potem całe życie muszą żebrać i być na łasce obcych ludzi.

Gość gość
Znam podobny przypadek do Twojego. Dziewucha czepiała się dzieci niepełnosprawnych. Jak była w ciąży w wypadku zginął jej chłopak, a ona urodziła niepełnosprawne dziecko

Gość gość
Po pierwsze jestem feministką i nienawidze facetów. Po drugie nie znosze dzieci a niepełnosprawne od razu bym usunęła a jakby tego badanie nie wykryło to zostawiłabym w domu dziecka

Gość gośćesmeralda
Mam dziecko z autyzmem i nie zaluje,tylko je kocham,a do zadnej fundacji nigdy w zyciu rak po pomoc nie wyciagalam nigdy,zasilki pobieram bo pracuje z dzieckiem,a to moja sprawa,ze mam to dziecko,mnie to nie obchodzi,ze nie lubisz dzieci,mysle,ze wiekszosci ludzi tez to nie interesuje,nie oceniaj,bo cie ocenia,dobrze,ze masz problemy ze soba,skup sie na swoim problemie,nikt ci z kopytami nie wchodzi do zycia,ja natomiast uwazam sie za wartościową osobę,nikomu nie wadze,masz iście faszystowskie nazistowskie poglady,trzymaj się z takimi jaka jestes,powodzenia ci zycze

Gość gość
Dobrze ktoś napisał,trzymaj się z takimi jak ty a dzieciom niepełnosprawnym daj spokój!! Jeżeli ktoś nie ma dylematów i wie że od razu by usunął chore dziecko ten nie jest człowiekiem...

Gość gość
Bo masz nasrane w głowie , nie każda dziewczyna jest tak pozbawiona serca i empatii żeby zabić i udać że nic się nie stało , gratuluję serca które nie potrafi kochać ale są kobiety które nie dalyby rady aż odwrócić się od własnego dziecka

Gość gość
Bo robią z siebie matki cierpiętnice na pokaz. Na pewno nieraz potem żałują że nie usunęły, że mają spieprzone życie przez jakieś warzywo. Ostatnio był artykuł że baba zdecydowała sie urodzić dziecko BEZ MÓZGU. I co,pewnie sie zacznie żebranina na leczenie. Poza tym te fundacje też są śmiesznie. Zarobią na naiwniakach pare milionów a 5% z tego przeznaczą na chore dzieci. Państwo jak tak zakazuje aborcji i każe rodzić chore to niech wyskakuje z forsy i daje po kilka tys tym dzieciom żeby nie musieli żebrać i sie poniżać

Gość gość
A tak wogóle to przepraszam bo wiem że siedzą tu też matki z takimi niepełnosprawnymi dziećmi i wiem że nie jest wam łatwo. Jestem zła że jak już sie ktos zdecyduje urodzić to musi żebrać i sie upokarzać. Wczoraj w mojej skrzynce znalazłam ulotke żeby wpłacić na leczenie jakiegoś tam Piotrusia bo chory na downa a kasa go wyleczy. Weszłam w necie na opinie tej fundacji i szkoda gadać. Zresztą każda fundacja zbija majątek a niewielki ochłap rzuci tym dzieciom. Czasem myśle że chyba śmierć lepsza niż życie na czyjejś łasce i obciążanie swoją osobą ludzi dookoła.

Gość gość
szkoda że ciebie matka nie usunęła bo widać że twój umysł też nie jest w pełni sprawny. Co ciebie to obchodzi nie masz życzenia nie musisz pomagać . Każda matka kocha swoje dziecko i zrobi dla niego wszystko bez względu na to czy jest zdrowe czy nie dla matki jest najważniejsze

Gość gość
nienawidzisz facetów to wcale nie musisz być feministką ,możesz być nawiedzoną pseudofeministką które ogólnie wszystkiego nienawidzi a to się leczy ,feministki chcą lepszych warunków dla kobiet ale mają przy sobie chłopa,i te są normalne,a ty jesteś nienormalna i nie wymyślaj ze to feminizm ,ty o niczyje prawa nie walczysz ,w*****a się cudzy dzieciak i każdy facet ,idz do cyrku

Gość Kobraaaa
Tez nie lubię tego zebractwa, zwlaszcza po telewizjach i jak na jednego bachora kilka milionow zbieraja! Za taka kase mozna by wiecej zrobic, pomoc innym dzieciom, moze mniej chorym a lepiej rokujacym. W zyciu nie dalam ani grosza na dzieciory. Nie wzruszaja mnie i tyle. A juz najlepiej jak rodzice widac na oko, że upośledzeni i robia sobie dziecko jedno za drugim a potem po tv płaczą że nie mają co jesc, a sad im dzieci odbiera bo sa niezaradni, chorzy i dzieci chore. No trudno by z takich genow urodzilo sie cos zdrowego.

Gość gość
Durne provo, ale taki temat ma zawsze ogromne szanse na wpisy i wywołanie burzy.