Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie wrazliwych ludzi?

Polecane posty

Gość gość

nie chodzi mi o wrazliwosc na pokaz i placz nad zlamanym paznokciem czy na widok krwi... tylko inna..gdzie wrazliwcy nie obgaduja innych ,nie zycza im zle,chetnie pomagaja ,czasami stawiaja innych ponad siebie , latwo sie wzruszają itd?

Gość gość
Ja takich lubię bo sama jestem wrażliwa i przy tym asertywna

Gość gość
Kiedys bylam wrazliwa. Dostajac od ludzi a nwet najblizszej rodziny po d***e zmienilam sie o 180stopni. Ale za to mam teraz twrde serce i miekka d**e a nie odwrotnie. Nie ma co pomagac innym bo tylko to wykorzystuja. Liczcie tylko na siebie. Wy pomorzecie innym a oni sie od Was odwroca jak Wy bedziecie w potrzebie. Tak mnie potraktowala najblizsza rodzina. Ja sie od nich odcielam i powiedzialam ze nigdy wiecej im nie bede pomagac.

Gość gość
Ja taki bylem.. Zwiazalem sie ze zla osoba i ona pokazala mi ze niewarto..

Gość gość
Lubie ludzi empatycznych, ale nie wrazliwych bo drazni mnie to jak latwo robi im sie smutno

Gość gość
Chyba kazdy jest w jakims stopniu wrazliwy..a co do wczesniejszych wypowiedzi..to ze jacys ludzie okazali sie niewdzieczni nie znaczy że wszyscy tacy są

Gość gośćuiji89hh
Ja jestem wrazliwa ale potrafie tez byc asertywna i nieugięta jesli ktos mnie mocno rozczaruje..nie wzruszam sie z byle powodu,najbardziej mi żal biednych skrzywdzonych zwierząt

Gość gość
Lubie ludzi wrazliwych i empatycznych ale nie przewrazliwionych histeryków załamujących sie z byle powodu

Gość gość
Lubię ludzi którzy potrafią wejść w czyjeś buty. Nie oceniających zbyt pochopnie. Dla kogoś może być błahy problem dla kogoś innego bardzo ważny. Nie wiemy co ktoś przeżył wcześniej. Kwestia niezrozumienia i odrzucenia zbyt wcześnie zanim się kogoś naprawdę pozna. Potrzeba więcej wrażliwości i otwartości ale nie każdy to ma. Można kogoś stracić kto mógł się okazać fajnym człowiekiem. Ale zazwyczaj jest potem za późno.

Gość gość
gość dziś Ja takich lubię bo sama jestem wrażliwa i przy tym asertywna Czyli jak Cię mała Rumunka prosi o złotówkę to najpierw ronisz łzę a potem kopniakiem mówisz stanowcze "Nie!"

Gość gość
Wrażliwych tak, przewrażliwionych na własnym punkcie nie.

Gość gość
Najgorsi są prości ludzie mający się za nie wiadomo kogo.

Gość gość
up

Gość gość
Prości ludzie zazwyczaj ranią nieświadomie. A potem jadą po kimś że jest smutny. Błędne koło. A ci raniący z premedytacją to prawdziwe k***y a nie ludzie.

Gość gość
dlatego ja udaje prostą, żeby nie bylo ze jestem k****a a jestem