Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża nieplanowana niechciane dziecko

Polecane posty

Gość gość

skąd taki stereotyp , że jesli dziecko z ciąży nieplanowanej to niekochane ? jak w ogóle kobiecie może przejsc takie coś przez gardło ze dziecko jesli zaplanowane to kocham, jesli nieplanowane to odrzutek którgo nie można . nie trzeba kochac . A o na to owe dziecko ?

Gość gość
Czasem sa sytuacje spoleczne w ktorych matka nie moze a ojciec nie chce wychowywac dziecka. To jest horror, ale tak jest. Znam 2 adoptowane dzieci, ktorych matki nie dostaly azylu politycznego i musialy wyjechac a do swoich wsi nie mogly wrocic jako panny z dzieckiem. Ani matki, ani ojcowie nie interesowali sie dziecmi i dzieci jako dorosli tez nie szukaly biologicznych rodzicow.

Gość gość
nie zawsze tak jest. Czasami dziecko jest nieplanowane, a jednak kochane. No ale zdarza się czasem tak, ze kobieta nie chciała dzieci, a mimo to zdarzyła się wpadka i nie da się wpłynąć na uczucia, pokochać na siłę. Albo się kocha, albo nie. Ja tak mam niestety. Dziecko nieplanowane, ale nic do niego nie czuję, za miesiąc rodzę.

Gość gość
To chyba twoje pierwsze dziecko

Gość gość
9:20 oby to sie zmieniło . biedne dziecko

Gość gość
Tak, to moje pierwsze dziecko. Też liczę, ze je jeszcze pokocham. Tak byłoby lepiej dla wszystkich.