Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żona sekretarka

Polecane posty

Gość gość

witam mam taki problem moja zona nie dawno dostala prace jak sekretarka i musi chodzic w mini i szpilkach ze niby tak jej kaza czy to naormalne?//

Gość Pan  Prezes
Tak, to normalne

Gość gość
ale chyba nikt jej tego nie moze narzucic ?? tym bardziej ze na codzien nie chodzila w mini

Gość gość
Sekretarki generalnie są traktowane niżej i przedmiotowo. Sekretarka musi być w miatę ładna, zgrabna, zadbana, seksowna, biega z kawusiami, no ms office i podstawy angielskiego plus obsługa urządzeń biurowych w jednym palcu musi być. Do tego każe jej się, podlewać kwiatki, niekiedy sprzątać biuro, załatwiać prywatne sprawy pana prezesa/dyrektora, typu zakupy, pralnia. Do tego do niej zawsze na ty, a ona musi kulturalnie z dystansem na pan się zwracać. No i często wymagają mini, makijażu, zrobionych pazurów itp. Nierzadko loda.

Gość gość
a moze mnie zdradza co myslicie ? chodziaz jej szef jet grubo po 50 to chyba by takiego satrego nie chciala

Gość gość
Ale skąd wiesz, może ją to podnieca, taki układ starszy pan, młoda su/ka, i gdy przychodzi do gabinetu to słyszy "wystaw su/ko ci/pę, mam ochotę cię po/ru/chać" a ona podniecona posłusznie wypina się z tekstem "jak pan chce panie prezesie, niech pan we mnie wejdzie i niech mnie pan zru/cha", no i on ją bierze bawiąc aię jej sutkami z tekstem "lubisz jak ci ugniatam sutki dzi/wko?", a ona "tak, proszę pana, niech pan dalej bawi się moimi sutkami". I tak ze dwa razy dziennie, hehe .

Gość gość
nie no chyba tak to nie jest ? ale co moge z tym zrobic

Gość gość
Dołącz do nich, albo sam zatrudnij sobie taką sekretareczkę, albo najlepiej zatrudnij własna żonę jako sekretarkę, hehe

Gość gość
wez wyobrazasz sobie jak twoja mloda atrakcyjna zona uprawia seks z takim satruchem

Gość gość
widze ze to forum bardzo pomocne zebym wiedzial ze az tak to bym w ogole nie pisal