Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyrzuty sumienia po seksie z zonatym

Polecane posty

Gość gość

witam. przespałam się wczoraj z żonatym facetem. znamy się od dawna, zawsze nas do siebie ciągnęło ale nigdy nic miedzy nami nie było oprócz małych żartów. wczoraj odprowadził mnie po imprezie do domu, byliśmy wstawieni i stało się. mam straszne wyrzuty sumienia. co teraz zrobić?

Gość gość
Twoje odczucia są całkowicie normalne i naturalne. 99% młodych kobiet tak ma. Jednak tak naprawdę nie stało się nic złego, i od samego początku zupełnie niepotrzebnie się denerwujesz :)

Gość gość
-2/10 zgin szmato

Gość gość
Mogłaś myśleć przed, a nie po, a jak masz teraz takie wyrzuty to idż się powieś !

Gość gość
Teraz zrób test ciążowy i na hifa

Gość gość
wyrzuty sumienia to głos jezusa to z powodu grzechów bedziesz cierpiec Napisz: Jestem święty po trzykroć i brzydzę się najmniejszym grzechem. Nie mogę kochać duszy, którą plami grzech, ale kiedy żałuje, to nie ma granicy dla mojej hojności, jaką mam ku niej. Miłosierdzie moje ogarnia ją i usprawiedliwia. Miłosierdziem swoim ścigam grzeszników na wszystkich drogach ich i raduje się serce moje, gdy oni wracają do mnie. Zapominam o goryczach, którymi poili serce moje, a cieszę się z ich powrotu. Powiedz grzesznikom, że żaden nie ujdzie ręki mojej. Jeżeli uciekają przed miłosiernym sercem moim, wpadną w sprawiedliwe ręce moje. Powiedz grzesznikom, że zawsze czekam na nich, wsłuchuję się w tętno ich serca, kiedy uderzy dla mnie. Napisz, że przemawiam do nich przez wyrzuty sumienia, przez niepowodzenie i cierpienia, przez burze i pioruny, przemawiam przez głos Kościoła, a jeżeli udaremnią wszystkie łaski moje, poczynam się gniewać na nich, zostawiając ich samym sobie i daję im, czego pragną.

Gość gość
to sa słowa Jezusa do Faustyny w kture zapisała w dzienniczku http://www.misje.diecezja.kalisz.pl/Faustyna/Slowa.htm a cierpienie to moze byc choroba śmierć dziecka to juz od demonów zależy co beda chcieli za zapłate za ten grzech spowiedz uwalnia zpod niewoli demonów ale raz tylko jest dzień kiedy uwalnia nawet z pod cierpienia to 1 niedziela po Wielkanocy

Gość gość
to jusz wiecie skad tyle cierpienia do okoła ludzie grzesza czytaja horoskopy czyli wierzą amulety i talizmany a to bałochwalstwo czyli grzech

Gość gość
Zaluj, nie rob tego wiecej ale te bogowstretne wpisy omijaj duzym lukiem. Bog jest miloscia i kto tutaj wypisuje brednie o jakiejs karze-wypisuje zwyczajnie brednie.

Gość gość
nie mam zamiaru sie z nim wiazac ani rozbijac jego rodziny. gdyby byl wolnym czlowiekiem chetnie bym sie z nim zwiazala ale w tej sytuacji nawet o tym nie mysle. jest zajety wiec nie tykalny mam straszne wyrzuty sumnienia ze sama zlamalam swoja zasade. miedzy nami nic juz wiecej sie nie wydarzy. problem jest tylko taki ze dobrze sie znamy czesto widujemy, mamy wspolnych znajomych. nie wiem nawet jak porozmawiac z nim o tej sytuacji

Gość gość
kurcze wlasnie wyslal mi sms ze nie moze przestac myslec o tej nocy, ze musi ze mna porozmawiac. nie zwiaze sie nigdy z zonatym i nie chce stracic go jako przyjaciela. ale sie sama wpakowalam

Gość gość
oczywiście ze jest miłością ale ludzie sami siebie każą nie bóg to nie bóg karze tylko ludzie odrzucając boga wybierając grzech pozbawiają sie ochrony boga i wybierają demonów a słowa Jezusa do faustyny sa uznane i maja imprimatur

Gość gość
musisz do spowiedzi i cos jeszcze mam wzywaj ducha sw w radiu Maryja podczas mszy kapłan mówił by wzywać ducha św parę razy dziennie ile razy się da przyjdź duch sw i działaj jak chcesz a życie zacznie się zacznie zmieniać

Gość gość
ja musze do pracy uciekac ale piszcie prosze jak najwiecej

Gość gość
Dołączyłaś do klubu łatwych, pijanych dup żonatych. Więc zachowuj się odpowiednio do swojego poziomu to nie będziesz się przejmować.

Gość gość
to byl raz jeden jedyny i juz nigdy wiecej sie nie powtorzy

Gość gość
I to mu wprost powiedz przy najblizszej okazji, ze jestescie juz trzezwi i odpowiedzialni i "miedzy nami nic nie bylo", nie wdawaj sie w zadne smsowanie, nic, kompletnie nic.

Gość gość
A przynajmniej dobrze się rżnęłaś czy tylko leżałaś nawalona jak stodoła?

Gość gość
Seks to nie grzech.

Gość gość
Nie miej nadziei ze zostawi zone . Predzej ciebie zostawi, faceci to bzykacze, potrafia oddzielić seks

Gość gość
Chvialas to sie bzyknelas , nie wiem w czym problem.

Gość gość
seks byl fantastyczny, pewnie tez dlatego ze juz wiecej sie nie powtorzy. przyjechal wczoraj do mnie do pracy, powiedzial ze nie wie co zrobic bo chyba cos do mnie czuje. ja mu odpowiedzialam ze bylo pieknie ale nic wiecej nie moze sie wydarzyc

Gość tomek

Trochę dawno, ale może odczytasz i odpiszesz. Pytanie moje wynika z ciekawości: powtórzył się jeszcze seksik mimo tego że nie chciałaś? Czy wytrzymaliście w swoim postanowieniu że jednak nie?