Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POWIEM PRAWDE O Z FIGURZE FIT

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli ktoś z was,ćwiczy by mieć piękna sylwetkę, musi liczyć się z tym ze będzie musiał ćwiczyć do końca swych dni z tak km samym wysiłkiem.Wszystko co robicie,ile czasu spedzacie na silowniach to strata czasu dlaczego? A dlatego ze wystarczy ze przestanidcid ćwiczyć I ciało odrazu sie rozlazi i ty je się spowrotem do tego co było, no chyba ze będziecie się godzić. Ja cwiczyłam 15,mam teraz nadcisnienie ktore lecze i cwiczyc nie moge,odrazu przytylam,wniosek taki ze atracilam 15 lat na biegach,treningach nie potrzebnie,choć jem dwa razy na dzień bardzo mało, ciało zrobiło sie rozkazłe i brzydkie.Jam bedziecie cwiczyc to pomyslcie nad tym ze jak cos zjecie to od razy was spalony tłuszcz znów się wypełnią,i wystarczy ze przestanidcid uprawiać sport i odrazu przyjęcie,warto się zastanowić czy jest ważne marnowanie cennych godzin na coś takidgo

Gość gość
Wiekszych glupot w zyciu nie czytalem haha

Gość gość
To twój przypadek, wiec nie możesz określac że każdy tak będzie mieć, bo to totalna głupota. Nie chcesz już ćwiczyć, wolisz siedzieć leżeć i tyć, twoja sprawa. Ale mam wrażenie że próbujesz wszystkich zniechęcić, żeby się roztyli tak jak ty. Soreczka nie uda się.

Gość gość
1/10

Gość gość
Nadciśnienie mają spaślaki co ruchu unikają.

Gość gość
no skoro jesz 2 razy dziennie mało to nic dziwnego, że się upasłaś jesteś klasycznym przykładem "zagłodzonego grubasa"