Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co te pisowce narobiły

Polecane posty

Gość gość

klasa mojego syna pojechała na dwu dniową wycieczkę, w tym dwoje dzieci z klasy nie pojechało , ponieważ jako jedynaki nie dostają 500 zł i nie stać było ich rodziców na opłatę tej wycieczki.

Gość gość
Moje dziecko też nie pojechało, bo ja mam tylko jedno 500+ a dwoje dzieci.

Gość gość
ja nienawidze pisiorów dzielą naród kaczor zasraniec pedal

Gość gość
do gość dziś - tobie winno sie zabrać dzieci, bo nie narzekaj, masz na dwoje 500+ tj. na jedno 250 zł x 12 miesięcy = 3 tys. rocznie i nie stać ciebie na 350 zł na wycieczkę, to co z nimi zrobiłaś, przepiłaś, a te dzieci nie mają wcale

Gość gość
A jak za PO w ogole nie bylo 500+ to jak twoje dziecko jezdzilo na wycieczki?Durny post,ze az zal.

Gość gość
po pierwsze moje pojechało bo dostaję 500+, nie pisałam, że to moje, to dwoje innych dwoje dzieci co nie dostają nie pojechało. A za PO nie jechało co najmniej połowę klasy i tym dzieciom było raźniej, nie były tak wykluczone ze społeczeństwa. Matka jednego z nich zastanawiała się jak będzie teraz dziecko chodziło do szkoły, ponieważ dzieci będą się z niego wyśmiewać, że biedota

Gość gość
haha, bo z kanapy spadnę :D To kiedyś było lepiej, bo połowy klasy nie było stać na wycieczkę i połowa dzieci nie jechała :D :D :D Toż to argument antyPiS, hahahhaha

Gość gość
do gość dziś - to nie są argumenty, tylko tym dzieciom było raźniej w większej grupie, a teraz tych dwoje co ma ze sobą zrobić, to może ha ha ha też pistoleta i ich pozabija, wtedy ha ha ha cała klas będzie jeździć

Gość gość
Kolejny kretynski temat byle tylko przypierdzielic sie do 500+.500+ to cale zlo tego swiata.:-)

Gość gość
Za panowania PO zarobiłem miesięcznie 900 zł . A teraz ponad 2 tysiące .

Gość gość
no to teraz jak zarabiasz 2 tys. i jest ci dobrze to nie powinnaś dostawać 500+

Gość gość
tylko, ze za te 2 tys. teraz kupisz tyle samo albo mniej jak kiedyś za te 900 zł

Gość gość
Nie trawie opozycji, koszmar! A PiS jest ok.

Gość gość
gość dziś do gość dziś - tobie winno sie zabrać dzieci, bo nie narzekaj, masz na dwoje 500+ tj. na jedno 250 zł x 12 miesięcy = 3 tys. rocznie i nie stać ciebie na 350 zł na wycieczkę, to co z nimi zrobiłaś, przepiłaś, a te dzieci nie mają wcale x Ha ha ha ha, jakaś ty zabawna! Nie uściśliłam. Starsze nie pojechało, bo nie ma 500+, jest tym gorszym dzieckiem :), a ty jesteś kretynką do kwadratu. Mój post to była ironia głupia ci/po. Zaznaczyłam, że pis dzieli dzieci na lepsze i gorsze. Jeśli mam 500+ tylko na jedno dziecko, to znaczy, że oboje z mężem pracujemy. A z kolei to oznacza, że płacimy podatki, więc powinno mi się należeć jak psu buda. Czy dziecko jeździ na wycieczki, czy też nie, to moja sprawa. Jak nie było 500+, to też sobie musiałam poradzić.

Gość gość
18:19 - a Ty stuknięta jesteś z tymi pistoletami??? :O Jak zamiast połowy klasy bez wycieczki są 2 osoby to jest gorzej? Bo dzieciom raźniej było? :O No ludzie. To ta dwójka niech w domu zostanie, kto to będzie wiedział czy pojechali czy nie. Kogo to obchodzi zresztą. Nie moja wina, że ich rodzice nie potrafią zarobić na jakąś wycieczkę szkolną dla swoich dzieci? Trzeba się cieszyć, że tylu dzieciom się byt polepszył, a nie smucić z tego powodu :O

Gość gość
to nie o moje dziecko chodzi, ja współczuję tej dwójce dzieci, co za jołopy z was, a ta z dwójką dzieci odprowadza podatki, to matki tych dzieci też pracują i odprowadzają podatki, no nie, egoistki cholerne aby dla siebie

Gość gość
Co ty k***a p********z.Kiedyś żadne nie dostawało to co wogóle wycieczek nie organizowali bo żadnego rodzica stać bu nie było .Kurwa tępe idiotki jal ty powinny w komórce siedzieć

Gość gość
ale rozmnażająca się ciemnota na tym topiku siedzi, nie rozumie nawet wypowiedzi autorki

Gość gość
Ja jako jedyna w klasie nie jeździłam na wycieczki, bo moich rodziców nie było stać. A było to 25 lat temu, kiedy jeszcze nikt nie słyszał o pisiorach i 500+.

Gość gość
to teraz nie jeżdżą te dzieci co nie mają 500+ tj. jedynaki i to chrześcijańskie pisowce tak skłóciły dzieci, czyżby to była wola Boża, ja pieprze, nie mogę, to islamiści tak nie postępują

Gość gość
Nie co pisowce narobiły tylko jacy wy jestescie beznadziejni. Dać wam palec to chcecie całą reke i jeszcze złorzeczyć bedziecie. Nie zasługujecie na nic.

Gość gość
500 plus to nie jest program zapomogowy tylko zachęcający do wyżu demograficznego. Dlaczego nie możecie tego pojąć

Gość gość
Jak dawniej weszło becikowe to też żeście psioczyli i psy wieszali, że co to jest, że śmiech na sali. Wam zawsze bedzie źle. A najlepsze że i tak skwapliwą ręką bierzecie wszystko. Najlepiej g****o wam podstawić pod gębe wtedy bedzie to na co zasługujecie.

Gość gość
do gość dziś - no to jeżeli do wyżu demograficznego, to jeżeli komuś od kwietnia nie przybyło dziecko to należy zabrać 500+ bo to powinno być dla tych co się rozmnażają dalej a nie urodziły-2-3 dzieci i już dosyć, ma być co roku dziecko, a jak nie to pozabierać. Sąsiadka zanim weszło 500+_ miała już dwoje i nie ma od kwietnia ub. roku nie ma kolejnego dziecka ani ciąży,

Gość gość
Autorko nie pisowce tylko ty jesteś nieudacznica która nie potrafi utrzymać własnego dziecka. Ja mam jedynaka, nie mam 500 + i nie ryczę w tematach na kafeterii tylko pracuje.