Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam się martwić ewentualną ciążą?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli 3 dni temu kochałam się z facetem bez żadnych zabezpieczeń, ale nieraz już miałam takie ryzykowne sytuacje i nic sie nie stalo? Wczesniej bralam tabletki anty przez kilka lat, niestety teraz nie moge ich chwilowo brac. Miał skonczyć poza mna, ale skonczyl we mnie. Nie wiem czy mialam owulacje, ale chyba nie. zastanawiam sie czy po tylu latach (miałam 18 gdy zaczelam je brac i tak do 26 roku zycia), teraz mam 28, moge zajsc w ciaze? chyba bym tego nie chciala bo z nim nie ma przyszlosci raczej

Gość gość
up

Gość gość
Trudno powiedzieć, bo nigdy nie ma pewności, ze akurat dni cyklu to nie sa te płodne dni, ale na pewno większe ryzyko jest po miesiączce, niz przed. Jeśli nie chcesz mieć potomstwa i jak piszesz - nie ma przyszłości z takim mężem, to pilnuj, żeby używał prezerwatyw, jeśli Ty teraz nie możesz brać pigułek.

Gość gość
To nawet nie jest mój mąż, tylko facet. Ale niestety na męza to sie on nie nadaje, wiec dlatego ciazy bym nie chciala. On mówi, że nie lubi gumek :O I w tym caly problem..Ze on nie chce seksu w gumkach, a ja mam problemy hormonalne, wiec nie moge brac tabletek...

Gość Princessinthesky
Mam nadzieję że to prowo. Zajść w ciążę możesz w następnym cyklu po odstawieniu tabletek, a co dopiero 2 lata później.

Gość gość
Nie to nie prowo, dlatego ze zastanawiam sie czy ja w ogole nadal jestem plodna po tylu luatach brania tabletek bo np. jak mialam kiedys owulacje , jeszcze przed ich zazywaniem to pamietam jakie mialam objawy, a teraz ich juz nie mam, typu, ze bylam "tam" wtedy baaaardzo wilgotna i takie rozne. Ale nie przejelam sie tym bardzo, bo ja w ogole chyba nie chce miec dzieci. bardziej bym sie przejela gdybym jednak zaszla i to jeszcze z nim... Niestety wiem, ze ten seks nie byl zbyt odpowiedzialny

Gość gość
Chociaz zdazalo sie mase innych ryzykownych sytuacji, ale tu był koniec w srodku i to mnie martwi, że co bedzie jesli jednak zajdę... najgorsze, ze on niezbyt sie nadaje na ojca