Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgość1

nie wiem czy dobrze zrobiłam

Polecane posty

Gość gośćgość1

kiedyś tu o tym pisałam że przychodzi do mnie do pracy codziennie taki kolega, i tak chodzi już prawie rok niby coś chce, niby nie chce. Generalnie byłam pewna że w końcu się ze mną umówi, bo to że mu się podobam i tego że on nikogo nie ma to jestem pewna, ale on nawet nie wspomniał o spotkaniu. No i tak się złożyło że teraz tydzień go u mnie nie było i dzisiaj jak przyszedł byłam dla niego tak nie miła że już zapewne więcej do mnie nie przyjdzie :( I z jednej strony to myślę że skoro nie chciał się umówić to lepiej żeby już nie przychodził, bo tylko mi głowę zawraca, ale z drugiej to przynajmniej miałam jakąś nadzieję że w końcu się umówimy. Pewnie to była ostatnia szansa w moim życiu na jakąś bliższą znajomość z facetem :(

Gość gość
jeśli facet przez rok nic nie zrobił to pewne że już nic nie zrobi. Lepiej skończyć taką relację bo inaczej będziesz stać w miejscu czekając na coś co i tak się nie wydarzy.

Gość gośćgość1
no to po co było to całe chodzenie do mnie, opowiadanie o sobie, gapienie się na mnie jak gdzieś mnie zobaczył? Narobiłam sobie nadziei i znowu nic nie wyszło :(

Gość gość
Niesmialy jest