Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

whiskyzjarmuzu

Jaka to melodia?

Polecane posty

MS, Rondo Jedyny? :-O Bez na dziej nie. Teraz spokojnie mogę zatrzymać swoje pieniądze. Wyszło na to, że nie każdy nadaje się do mojej roboty. A już mało brakowało...

"Nie, bo inaczej wyjdzie, że dla Ciebie. Nie mogę sobie na to pozwolić" x Ja i tak tego nie zauważę, a Ty zaoszczędzisz;) No i wiesz - lepiej, jeśli wyjdzie, że dla mnie niż wyjść za mnie...;)

to takie cyganskie jak kobieta chodzi za facetem. masz racje ms. lepiej zeby nie wychodzila za ciebie :D

Gość Helenka Zy
Ale z Ciebie romantyk, Błędny :classic_cool:

"masz racje ms. lepiej zeby nie wychodzila za ciebie" x Tym bardziej, że największą karą za bigamię są dwie teściowe;) xxx "poza tym jak sie puszcza kobiete przed soba mozna bezkarnie obczajac tylek" x No i mniejsze ryzyko wejścia na minę;)

Gość Helenka Zy
Ja przywykłam do noszenia mnie na rękach.

"lepiej, jeśli wyjdzie, że dla mnie niż wyjść za mnie" x W samą porę, biegłam już do kwiaciarni i salonu beemwu, po zaręczynowy drobiazg. :classic_cool: x "poza tym jak sie puszcza kobiete przed soba mozna bezkarnie obczajac tylek" x Błędny, gadasz ze ślepym. Mój tyłek pójdzie na zmarnowanie. :-O

Gość Helenka Zy
Ja będę pić - Ty będziesz mnie nosił. Wszyscy zadowoleni.

no dobra zaniose cie jak bedzie upojnie do lozka zebys sie nie zmarnowala na kanapie :D:P

Właśnie. Wczoraj myślałam nad tym jakie małe samochody przyjemnie mruczą silnikiem. Wyszło mi na to, że tylko Audi łączy te dwie cechy. Półki bardzo górne pominęłam w rozmyślaniach. Oczywiście, wyłącznie dla kaprysu. ;-)

"W samą porę, biegłam już do kwiaciarni i salonu beemwu, po zaręczynowy drobiazg. cool.gif" x Rzeczywiście w samą porę, moja karta kredytowa mogłaby tego nie dźwignąć:P xxx "Błędny, gadasz ze ślepym. Mój tyłek pójdzie na zmarnowanie" x Ale ja patrzę rękami:classic_cool:

Gość Helenka Zy
Więc na tych palcach może zagwizdać na taksówkę jak się zmęczysz. Zezwalam.

"Wczoraj myślałam nad tym jakie małe samochody przyjemnie mruczą silnikiem" x Whisky, zupełnie poważnie - albo mały samochód, albo przyjemnie mruczy silnikiem. W małe autko duży silnik nie wejdzie. V6 to minimum, optymalnie V8. Wolnossący, bo wszystkie uturbione bardziej przypominają wiertarki niż silniki.

"Chyba tak właśnie objawia się kryzys wieku średniego, tak, że ma się ochotę zrobić bruuuuum silnikiem" x Nieee... tak to lubiłem robić od zawsze:) Czyli co najwyżej jeszcze nie dojrzałem;)