Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wruzki słuza demonom

Polecane posty

Gość gość

by syłac na ludzi cierpienie i oddalać ludzi od boga dla czego jest tyle nie trafionych przepowiedni bo demony nie znaja przyszłosci jedynie metodo dedukcji trafiaja a jedynie znaja przeszłosc i dla tego wruszka wie o was wszystko

Gość gość
up

Gość gość
wruzki słuza demonom x a analfabetki innym ziemskim idiotom :P.

wrozki nie sluza demonom tylko komfort zapewniaja sobie w 3 swiatach jednoczesnie bawiac sie silami natury, czego doswiadczylo Bóstwo! BRahma. w akcie stwarzania to energia kosmiczna jest Brahma, a wrozki sa wyssywane jej przez swoj grzech byciem JA Demon. o takiej a nie innej naturze, Gdyby nie Ten ktory jest zrodlem natury naszej ktora wydaje sie zmieniac jest efektem zawsze jego obecnosci, stworzenia ktore nami nazwali, ma imie pustka. jest wszedzie, w wymiarach i moze i pomieszana z czyms co jest spoza tego pomieszania, sa kosmici i wszyscy inni. w 11 jest Nembutsu, tak mnie sie wydaje a tam takimi zaklinaczami sie pogardza. ;)

Gość gość
Wróżki to satanizm.

Nie czemu moga byc dobre diably na sciezce ku odkrycia siebie w swiecie ktory ich otacza i zostana zbawieni na zawsze. a demony maja inne relacje w swiatach ze snu i jesli ktos walczy z demonami w sobie musi dojsc do rozpoznania zrodla problemu i albo Najwyzsze dobro zejdzie i sie przejawi w tobie tak ze je dostrzezsz mozna dojsc d stanu laski i sie oswiecic raz na zaawsze, ale w tym swiecie inkarnuja sie ludzie eony i tego jeszcze nie wiedza.

Gość gość
Autor wali byki, aż daje po oczach, ale ma rację :P Dobra wróżka zawdzięcza swój "talent" szatanowi.

Ja znam demony i niematerialne byty w zasadzie rzadko sie z nimi widujemy a sa przyjazne i lekkie w usposobieniu chociaz moga was kontrolowac totalnie... to naturalne sa wami. ale to takie przeczucie do nikad prawda jest zawarta w swiecie na ziemi i jego emanacji wraz z nim zwyczajnie jestesmy Nim, ew to oni nas pozdrawiaja bo sa niematerialni i dzieki nim odkrywamy swoja natrure w dwojakim skutkiem pelnych porazek i zdezorientowania.

Gość gość
Ehh kiedyś to wróżke aka satanistyczną wiedźmę to się paliło na stosie a teraz to chcą żeby im płacić. No ale z drugiej strony stosy były złe bo dużo niewinnych osób zginęło

Gość gość
up

Gość gość
demony nie nawidza człowieka i chca zniszczyc one sa odpowiedzialne za cierpienie bo kto grzeszy ten bedzie cierpiał z powodu demonów i ty takze będziesz akime cierpiec samotność potem lęki depresa psychozy maniakalne

Gość gość
"Nigdy nie zdołasz zrozumieć, jak bardzo nienawidzę was, ludzi. Jak bardzo jesteście wstrętni. Chlubicie się najwyższą godnością wśród zwierząt, a jesteście z nich najohydniejsi. Wasze istnienie budzi we mnie wstręt. Uważam was za coś gorszego od waszych świń. Sądzicie, że jesteście inteligentni, a okazujecie się bardzo głupi. Wystarczyłoby zobaczyć, co wam podsuwam przez wielu "naukowców", którzy są na mojej służbie, i co daję wam w formie napuszonych, uczonych bredni. Pomyśl o tym, czym poję i karmię przez moją prasę ! Wy mielibyście być Jego najszlachetniejszym stworzeniem ? Wystarczy parę świństw, aby was kupić. Zaraz poddajecie się pokusom mych posłańców. Przywiązujecie wielką wagę do waszej wolności, a pozwalacie się schwytać w moją niewolę. Och, jakie kpiny mogę sobie z was stroić w imię tej waszej wolności. Okazujecie wstręt wobec tego, co jest brudne, a tymczasem jesteście zupełnie, ulegli waszym namiętnościom, tarzacie się w waszych obrzydliwościach jak świnie w błocie... Dla kobiety, czy dla garści złota jesteście gotowi pozarzynać się, co jest cudowne. Wiele zyskał Ten tam, że przelał krew, aby was odkupić ? Odkupić was od czego ? Od grzechu ? Przecież nurzacie się w nim tak, że omal nie utoniecie ! A co dopiero mówić, gdy wywołam wśród was ducha zazdrości, oszczerstw, nienawiści, rywalizacji, zemsty..." (Relacja sporządzona przez znanego jezuitę, o. Oomenico Mondrone, który bezpośrednio doświadczył spotkania ze złym duchem podczas rytualnego wykonywania egzorcyzmów.)

Gość gość
Przemowy szatana przypominają przemowy boga ze starego testamentu - ten sam wyniosły styl, pycha i egocentryzm. Tymczasem w biblii szatan wydaje się cichy i pokorny, słucha boga i zmusza do niczego, nie narzuca się.

Gość gość
przemowy boga ze starego testamentu bzdury nie czytałaś starego testamentu za to w nowym testamencie Jezus uwalnia ludzi od demonów egzorcyzmuje uwalnia od chorób bo demony powodują choroby miwi nawet nie nie grzesz by nic gorszego się tobie nie przytrafiło to po uwolnienie z choroby