Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy feminizm sie rozpowszechni w tym kraju

Polecane posty

Gość gość

Mam dość kobiet bez własnej osobowości, miękkich i uległych, nadskakujących i klejących się do facetów, wychowujących synków na s*******nków i egoistów. I tych bzdur, że mężczyźnie tkwi wieczny trzylatek i k***a trzeba się rozczulać nad ich wrażliwym ego. Widziałyście kiedykolwiek kobietę, w której tkwi trzylatka i która ma powodzenie? Mężczyzna cierpi i ma problemy, kobieta zrzędzi. Kobieta nie ma prawa cierpieć, mieć problemów, musi być idealna żeby pan i władca miał dobre samopoczucie i szacunek dla kobiety. Kobieta nie ma prawa mieć problemów w przeciwnym razie jest najgorszą szmatą i wywłoką, kobietą bluszczem, desperatką i odpadem generalnie. Wybrakowany towar. Nie możesz marudzić bo wtedy trzylatek się dystansuje, zaczyna manipulować, pogardzać i wycierać sobie nogi jak o wycieraczkę. Jak możecie żyć w kraju w którym kobiety się odczłowiecza, odbiera prawo do smutku, depresji, problemów zawodowych, choroby?

Gość gość
o czym ty rozmawiasz do nas?

Gość gość
nie wiem o co tu chodzi. mieszkam z mamą a kobiety znam tylko z przelotnego seksu.

Gość gość
jestem facetem i w dużej mierze zgadzam się z tym co piszesz, chociaż ubrałbym to może w inne słowa. To przekonanie, że faceci to wieczni chłopcy też mnie drażni. jakoś nie słyszy się o 30-40letnich kobietach o cechach dziewczynki.

Gość gość
Dzięki ci dobry czlowieku, naprawdę to dostrzegasz jako facet? Jesteś wyjatkiem.

Gość gość
W nieciekawym towarzystwie się obracasz, autorko.

Gość gość
tak, tylko napisałbym to w bardziej poukładany sposób, a nie taki z lekka nawiedzony.

Gość gość
Dałaś autorko dowód że baby są nawiedzone.

Gość gość
Nie mam talentu humanistycznego. Ale możesz napisać zgrabniej. :)

Gość gość
ok piszesz jak piszesz, trochę jak nastolatka. Też nie lubię kobiet bez osobowości, bo z takimi nawet seks zbyt dobrze nie smakuje.

Gość gość
Poza tym jeśli uważasz że w Polsce kobiety się odczłowiecza, to pojedź sobie do Pakistanu, Arabii Saudyjskiej czy innego państwa muzułmańskiego. Twoim problemem jest brak dystansu. A traktowana jesteś tak, jak na to zasłużyłaś.

Gość gość
większość prac, które podejmują w polsce kobiety są niskopłatne, często za minimalną pensję. Rodzi to uzależnienie od mężczyzn, zarabiających przeważnie więcej. Poza tym kobiety są często lepiej wykształcone, co idąc w parze z niskimi zarobkami rodzi frustrację.

Gość gość
Z tym, że jestem traktowana tak jak sobie zasłużyłam zgodzę się w 50 procentach. Wina nigdy nie leży po jednej stronie.

Gość gość
Zgadzam się, z tym, że kobieta powinna zarabiać tyle, żeby mogła się samodzielnie utrzymać a nie być zmuszona do wiązania się ślubem.

Gość gość
Oj weź nie piertol. Trzeba się nie opiertalać w robocie to będziesz zarabiać. Mam w pracy takie kvrvva śpiące królewny, którym jak już się zechce coś zrobić to nawalą baboli które trzeba po nich poprawiać. I żeby nie było, jestem kobietą.

Gość gość
co prawda to prawda. Z kobietami w ogóle mało kto chce pracować. Ani faceci ani same kobiety. Każdy jakoś woli pracować z facetami. Sorry, ale taka jest prawda.

Gość gość
Autorko to nie to forum na takie tematy. Rozpanoszyli sie tutaj prawiczki, samce alfa, szowiniści i mizogini. Feminizm i tak sie bedzie rozwijał. :-)

Gość gość
@22:20 Jq właśnie szukam dlatego nowej pracy. Niby też jestem kobietą ale nie wyobrażałam sobie ze można być tak leniwym pracownikiem, denerwuje mnie już to. I do tego fałsz, ploty, obgadywanie za plecami.

Gość gość
A skąd się biorą plotkary, jak nie z takich tradycyjnych środowisk?

Gość gość
plotki były, są i będą. Zarówno wśród kobiet jak i mężczyzn, niezależnie od środowiska.