Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to ugryźć?

Polecane posty

Gość gość

Witam Chciałbym na szybko opisać sytuację która mnie nurtuje. Otóż od zawsze podobała mi się moja sąsiadka, o trzy lata starsza ode mnie. Nigdy nie zbliżyliśmy się do siebie, choć często rozmawialiśmy i były to przzyjemne i naturalne rozmowy. Niestety straciliśmy kontakt gdy wyjechałem do innego miasta, ona nie używa mediów spolecznościowych, a ja nigdy nie wziąłem od niej numeru. Niedawno wróciłem do rodzinnego miasta, jednak nie mieszkam już w domu rodziców, a tylko ich odwiedzam. Od długiego czasu nie mogę spotkać tej sąsiadki, choć wiem, że nadal mieszka za płotem. Chciałbym jakoś odnowić kontakt, ale jak to zrobić? Z tego co wiem, to ona pracuje na zmiany, a ja nie wiem, kiedy jest w domu. Mam dzwonić na domofon aż odpowie? Ona nadal mieszka u swojej rodziny, wstydzę się tego, że zaczną się ploty. Co mam robić?

Gość gość
tchorz

Gość gość
Zwyczajnie - zajdź do niej i powiedz, że chcesz pogadać, bo dawno się nie widzieliście.

Gość gość
albo spróbuj zdobyć jej numer

Gość gość
No właśnie nie wiem jak, nie mamy wspólnych znajomych. A jej rodzina to plotkarze, zaraz całe osiedle będzie gadać, co może jej przeszkadzać bo jest nieśmiała. Nie chcę jej spłoszyć, a jeśli wparuję tak z buta to od razu pomyśli że czegoś od niej chcę. Nie mam niestety pretekstu by tak niewinnie zapukać do jej drzwi. Liczylem na przypadkowe spotkanie, ale chyba nie ma sensu czekać na cud.