Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makumba5321

Facet nie chce się kochać półtora roku

Polecane posty

Gość gość
Też stosowałem iqman i nie ukrywam, że jestem bardzo zadowolony z tego,że w końcu się zdecydowałem. Znów wiem, jak smakuje naprawdę seks...bo już prawie zapomniałem

Dla mnie obydwoje macie poważne problemy. On raz, że siedział a dwa, że ma 40 lat i nie potrafi z Tobą normalnie porozmawiać i ma problem z prowadzeniem "normalnego" związku. A Ty, że nadal z nim jesteś choć on Cię tak naprawdę nie szanuje i ignoruje a Ty go za to kochasz.Boisz się być sama i odejść czy wolisz w czymś takim trwać? Moim zdaniem pomoże seksuolog albo psychoterapeuta http://psycholog-ms.pl/ Sama tam chodzę ze swoimi problemami. Tylko, że trzeba mieć dużą świadomość siebie.

Gość Makumba5321
No i doszło do czegoś w końcu, zobaczymy co się zmieniło i kiedy następny raz... tak się czuje jakby to było wymuszone...

Gość Halloua
Kochasz oschlego i ozieblego faceta ktorego nie pociagasz i woli reke? Czy ty masz mozg?. Powiedz mi, a pewnie loda to juz by chcial zebys mu robila? Pewnie ma problem tylko z seksem waginalnym. "Problemy" sa wymowka.

Gość Makumba5321
On nie chce nawet loda przez tyle czasu... nie wiem czy woli rękę nigdy go nie przyłapałam...

Gość Makumba5321
Problem rozwiązał się sam, odeszłam od niego.

Gość gość
a ile macie lat moze ma kochanke ?